måndag 4 april 2011

I am simply.....

....a casual girl!

Japp that´s me folks! Att hålla mig glad och nöjd är knappast någon rocket science. I present förväntar jag mig aldrig dyra smycken, jag har ju aldrig på mig dem ändå! Nä ge mig hellre en schysst upplevelse eller varför inte bara frukost på sängen, det räcker längre än långt. Det finaste jag fick förra födelsedagen var en egenhändigt gjort tårta från mitt skiftlag......DET VAR SÅ SÖTT så ögonen fick diabetes!
Blommor är fruktanstvärt överskattat, jag tror aldrig att jag blivit överlycklig över ett knippe diverse knepiga blommor i en vas. Fast this is a tricky one, jag skulle förmodligen tycka att det vore lite sött med en enda blomma som någon egenhändigt plockat i ett dike och räddat från hundbajs eller fyllekiss.

Det som däremot skulle göra mig helt outstanding överlycklig vore om nån ringde och sa "Hej du, vi är ett gäng som ska dra och se soluppgången på Kebnekaise, skaru med?"
Meeeen fråga mig igen duuuuuuu!! Kaffekokning from scratch, i en rostig burk med vattnet taget direkt ur ån som rinner förbi utanför tältet, det är att LEVA LIVET det! Att jag förmodligen skulle svära mig gråhårig av alla myggor, regn som aldrig slutar ösa ned eller blåsten som drar med sig tältet, det finns liksom inte i min perfekta bild :)

Eller är det kanske det att jag inte är van? Jag har aldrig blivit utbjuden på en date där jag fått flyga flygplan, sett någon världsartist sjunga en sång bara för mig eller fått en egen kock ute på en ö som min date naturligtvis äger. Jag har aldrig haft nån Pretty Woman-scen där jag kunnat stövla in och handla allt jag tittat på och inte behöva bry mig om prislappen.
Det är inget som jag saknar kan jag sådär på rak arm säga utan att tveka. Jag skulle nog mest tycka att det skulle kännas besvärande. Jag har skitsvårt att ta emot ens en drink när vi har firmafest för jag tycker att jag tjänar väl för fan egna pengar och kan betala själv! Poängen är att jag har svårt att se mig själv som någon måste ta hand om, I can do it on my own! Sen kan det väl vara fan så skönt att bara släppa allt och flyta med emellanåt, men så tycker väl alla? Eller?

Dagens träningspass var riktigt skönt. Körde axlar och mage. Kan säga som såhär att plankan är en GRYM övning, grym på alla sätt och vis. Klockade mig för att se hur jag förbättras och jag svär att jag hade tagit telefonen och kastat den i väggen om jag hade kunnat!! Meeeen jag bet ihop! Kroppen skakade och det blev till slut svårt att andas. Få se om det ger någon träningsvärk imorgon :)
Apropå träningsvärk, hur fan gör ni andra med det? Jag får alltid en GRYM träningsvärk i, speciellt ben och rygg, men även resten av kroppen. Den håller i sig i flera dagar vilket gör att kroppen känns slut och förbrukad och det blir svårt att känna att energin finns. Sen har jag ju ett jobb som gör att vissa veckor måste jag träna fem dagar i rad för annars hinner jag inte med mig.
Ska iaf försöka lyssna på kroppen så att jag inte blir sjuk igen, det får vara nog med det nu! Dags att glutta på dörren till vårt senaste renoverinsobjekt och börja spackla........suck!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar