måndag 18 april 2011

Pump up the volume

And LIZZEN UP!


Kände det redan igår. Trots mitt lite dystra, ja okej förbannade, inlägg så känner jag ändå något som spirar och gror. Det bubblar som en kaffebryggare, ( ni vet första kaffekoppen på morgonen, solen skiner, dagen gryr, man sitter ute på altan, solens värmande strålar smeker kroppen, man lyssnar på fåglarna och kaffebryggarens trygga puttrande, kaffedoften sprider sig från den öppna dörren.....) inombords och jag kan nästan se energin som strömmar ut i min kropp.

Det är helt GALET mycket roligt jag har att se fram emot denna vår/sommar och jag vill aldrig någonsin att den ska ta slut! Mycket av detta ska jag göra tillsammans med de bästa och finaste av alla, nämligen Puff of course, men även min söta fina Camilla. Roadtrips, galna upptåg, banbrytande uppträdanden, soliga dagar och ljumma nätter. OOOHHH jag längtar som en tok!!

Ska bli spännande att se hur min träning förändras och utvecklas. Tänker lägga ned lite tid på att förstå det här med crossfit. Vilka övningar som passar med vilka, hur man ska lägga passen efter varann för att få ut bästa effekten. Ja som all träning så är det inte "barra" inte! Blir lite full i skratt när jag hör andras åsikter.

"Hur många dips gör du nu då?

"Tjaa jag vet inte, 16-17 kanske."

"Va? inte MER?"

Nä men varsågod, gör några själv då så får vi se! Eller när jag säger att jag inte hinner träna upp mig tills F5 går a stapeln. "Träna mer då" är en klassiker. Javisst, att jag inte tänkte på det! Det tar tid att bygga upp sin styrka, i alla fall gör det det för mig. Jag kanske tränar fel, har för dåliga kunskaper osv osv, men som min guru sa: "Jag har tränat i typ 17 år och du i tre." Ger ju lite perspektiv på saker och ting faktiskt vilket jag tackar oerhört för.

Jag funkar ju tyvärr lite så. Kan inte göra som "alla andra" dödliga som tränar några ggr/v och sen är det bra. Nej jag måste vända ut och in på allt. Hör jag att det finns ett bättre sätt, en annorlunda väg, ett annat tänk så ska jag på´t! Jag vill utveckla, inveckla och snurra på varje hjul för att se om det kan ge någon förändring.
Ibland nöjer jag mig med att bara göra som någon annan säger, men i slutändan vill jag veta varför och hur då och då kommer frustrationen över hur lite jag egentligen vet. Haha men jag LÄR mig nåt i alla fall, vilket är jäkligt bra!

Nu då? Mina inlines får vänta på årets invigning och soffan ser jäkligt lockande ut ;)

1 kommentar:

  1. Soffan har jag också intagit, typ 1 minut efter att ha entrat mitt eget hem. Nu sitter jag och tjuter över dina fina ord om Puff. Känslig jag? ;-) Saknar dig massor! Kram

    SvaraRadera