onsdag 6 april 2011

Read my lips!

But don´t listen what I say!

Allra helst nu när jag bara går och nynnar på Enrique Iglesias senaste.....SYND BARA att det ENDA jag ka typ är "But tonight I´m fuckin´you". Det är ju en jävligt mysig textrad men kanske inte när jag bara sjunger den som ett mantra hela tiden. Folk måste tro att jag är besatt! Eller kanske har vårkänslor, who knows?
Jag sjunger jag i alla fall, snart kan jag nog resten också för God Damn it det är en bra text!

Vårkänslor, vem har inte det just nu?
Till och med Izzy har skaffat sig en boytoy i form av den heta fressen Kasper. Johoorusåatt, ni ska se hur de håller på! Nästan så jag tror att jag har överfört några mänskliga gener till Izzy för hon spelar svår nåt så djäääävulskt! Ena sekunden springer Kasper efter, då låtsas hon inte se honom utan dissar honom totalt. Då skiter han i henne varpå hon kutar som ett svett efter tills han vänder. Åååååååhhhh va mysigt de ser ut att ha det!! Luktar lite på varann, spatserar bredvid varann i solen, apar efter varann "Ska du klättra där ska jag åsså".
Fy fan, det är så man önskar att man vore katt. Så enkelt att bara följa sina djuriska instinkter!

Dagens träning är jag sådär nöjd med. Tänkte ju ta mig en morgonpromenad men soffan och morgon-TV hägrade desto mer så sagt och gjort, I placed my ass in it! Dock inte så länge, jag har ju lite things to do inför lördagens festligheter. Oh herregud vad jag är nervös inför detta!! Men det blir skoj, efter tio typ och jag har dränkt mina tidigare kvällsinsatser haha! Kanske kommer ut på Youtube, vad fan vet man?

Jag hann i alla fall med det viktigaste, ett ryggpass i all enkelhet, alone at the gym. Nej jag var inte ensam men mina stöttepelare och ljusglimtar fanns inte att skåda nånstans. Trist men i och för sig effektivt att dra igenom ett pass utan att ens säga ett enda ord.
Körde volymträning för att försöka bättra på mina ynka åtta chins. Det innebär att varje minut under 20 min ska jag göra så många chins jag kan. Exempel: Om jag gör fem st på 20 sek får jag vila resterande 40 sek, sen ska jag göra så många jag orkar igen osv osv....tills 20 min har gått. Det ska tydligen göra att man ökar fortare i antal chins. Hmm vi får väl se hur det kommer gå. Jag måste iaf lägga in fler chinspass så det inte hinner gå så långt till nästa gång. Hitta min topp där jag är starkast.....hur fan jag nu gör DET! Tips anyone?

Imorgon blir det till att kliva upp och göra tårtor, eller kakor vad säger man tro? Jag vet inte riktigt hur jag ska tolka receptet då det i EN kaka ska vara 200g smör......om jag ska göra TVÅ kakor i varsin plåt måste jag nog fyrdubbla smeten till varje plåt......Men ska jag VERKLIGEN behöva använda ETT KOMMA SEX KILO SMÖR?????? Plus det smör som ska vara till glasyren.......Oh my ni som deffar läs INTE detta!! Jag får kramp i magmunnen bara jag tänker på det. Fast det kanske är en bra grej, då äter jag kanske inte lika mycket om jag vet hur mycket skit som är i? Yeeah right! Jag kommer mula i mig som alla andra, eller så har jag fullt upp med nåt annat så jag missar tårtgrejen.....vore ju sweet! :)

Over and out scream and shout!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar