tisdag 12 april 2011

When I got home......

...väntade detta på mig!



Det var trots allt sanning, mitt förstapris, och nu har det landat hemma hos mig! Jag får välja mellan 20 st hotell från Malmö till Umeå. Två nätter med frukost- och kvällsbuffé, eftermiddagskaffe och gratis relax. Men how nice är inte det? Har väl aldrig vunnit något liknande förr men nu jäklar ska jag tävla i allt jag ser haha!

Igår var en bra dag på jobbet, idag en mindre bra. Imorgon kan vi lika gärna skippa men torsdag blir nog en aningens bättre. Torsdag ska bli min mysdag på jobbet har jag bestämt. Då ska jag hinna med att umgås lite med mina goa arbetskamrater, kanske bjuda på lite fika? Yeeeaah right, sen kom verkligheten ikapp och jag fick 200 grejer att göra haha!

Är verkligen helt tom i huvudet just nu. Har inga funderingar, eller jo men inga jag egentligen känner för att skriva om, det rör sig så mycket här inne ständigt och jämt, men jag har inte direkt några ord på tankarna. Därför får de stanna här inne ett tag till tills de känner sig klara nog att slängas ut.
Det har inte hänt något speciellt heller, ingen situation som gjort mig galet glad eller vansinnigt förbannad. Jag har hamnat i något slags mellanläge där allt flyter på, no more no less.
Jag är ledsen om jag är sjukt tråkig just nu, men at least you know why.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar