lördag 16 april 2011

Så jävla NÖJD!

95 kg i marklyft!

Min fredag var tänkt att se ut på ett sätt, blev ändrad till ett annat och slutade på ett tredje. Och hela tiden blev den bara liksom bättre och bättre! Är jag inte vansinnigt blessed så säg?!
Först var det tänkt att jag skulle träffa min söta Camilla. Så blev det nu inte utan förmiddagen ägnades åt fyra timmars städning, något som vanligtvis skulle få mig att gå i spinn av förbannelse. MEN!
Så får jag plötsligt ett, nej två, samtal från några av mina alldeles speciella favoriter. Guess what?! DE ÄR PÅ VÄG TILL MIG för att få lite kaffe och sockerkick för eftermiddagens bravader. Åååååh vad jag älskar sådana spontanbesök! Lite kaffe, gokaka och altanmys så var jag laddad för gymmet.

Startade med lite marklyft. Har aldrig testat vad jag orkar lyfta så jag puttade på lite i taget. 95 kg slutade det på. Sitter nu och undrar, hade jag klarar 100 kg? Hmm.....bäst att ta det lite lugnt så att jag inte lyfter ryggen av mig. Att Fredrik lyfte dubbelt så mycket får jag väl se som....mjaaa en morot? :)

Crossfitpasset såg ut som sådant:

6 st marklyft på 70 kg
20 kettlebellsvingar på 12 kg
8 burpees över stången
16 jumping jacks

Fyra varv på så kort tid som möjligt. Min slutade på 8.25 min. Bra eller dåligt vet jag ej, har inga referenser men det går ju alltid att bli bättre hehe. Håller nu bara tummen att jag lyckats få in Fredrik på den här crossfit-linjen. Jag tycker att det är skitskoj! Förhoppningsvis effektivt som fan också.

Lördagen kommer att bli super. Startade med en löptur på 40 min. Var lite seg, eller nej mycket seg, för min framsida kropp var nöjd och lycklig över lite rörelse men min baksida vrålade "GE FAAAN LÅT MIG VAAAAA!!" för varje steg. Sen orkade den väl inte bråka längre utan tystnade och försökte samarbeta så gott det gick. Skönt med träningsvärk!

Har lyckats tjata till mig utetid idag. Var ju meningen att vi skulle försöka lägga golv men när det är detta väder ute slår jag bakut och fullkomligt vägrar! Så the deal is följande, jag ska byta däck på bilarna, plocka undan trasiga tegelpannor och lägga dit nya. Efter det drar vi så fort bilen rullar till paradiset på jorden, Kälen, för lite middag med världens bästaste bästa två människor. Do I need to present them? Nä tänkte väl :)

Ha en underbar helg sweet people!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar