måndag 19 mars 2012

110 kg marklyft och eget kvällsmys

Gårdagens sista tanke var att jag skulle kliva upp 05:30 för att promenera till jobbet. Hur bra det gick? Tjena hej! Eftersom jag kom hem 24:00 och somnade en halvtimme senare så var jag inte direkt taggad för att kliva upp tidigare än nödvändigt. Alltså: Mission UNaccomplished! Höhö! Men inte har jag dåligt samvete för DET inte!

För idag tog jag...TADAAAAA....110 kg i marklyft!!!



Ungefär lika jävla omöjligt som det verkar på denna bild ovan, precis så jävla omöjligt kändes det också! Först gjorde jag åtta reps på 80 kg, tänkte att "äh jag testar väl 100 kg igen", det gick kalasfint och kändes lätt sååååå jag kaxade till mig och saftade till med 110 kg. Jag rubbade inte stångjäveln från golvet!! Två försök, sen tänkte jag ge upp. Då kom ena halvan i min fanclub hihi, Roger, och närapå skällde ut mig.

"Nu jävlar går du fram och lyfter upp stången! Sluta mesa på, det här kan du!"

Typ så gick han ann. Fredrik, som är lite rädd om min rygg, ville inte se spektaklet så han gick därifrån hihi. Jag stegade fram ooooooch.........LYFTE UPP SKITEN!!!!! Segt gick det men upp kom den och så jäkla glad jag blev för det!! Vore ju jävligt om jag bara kommit halvvägs! Waste of time liksom. Så nu är det bara att gå på och gå vidare, hej och hå! Här kan man se ett bevis på hur mycket som sitter i huvudet och hur mycket som sitter i musklerna!

Kaffekoppen är framme och jag sitter faktiskt och myser lite för mig själv. Tror det är första kvällen som jag över huvudtaget är ensam sen jag flyttade hit. Första kvällen på länge jag är ensam någonstans förresten, inte likt mig som oftast gillar mitt eget sällskap hur bra som helst, men det är svårt att finna ro när man inte hittar hem. Nu känns det dock som att det kommer ordna sig. Jag har fått till en bättre balans än på länge, havet har stillat sig och lugnet som infinner sig efter en storm är rätt jävla underbar!

Nu är det inte endast min egen förtjänst till att jag mår sådär galet, fantastiskt, oförskämt underbart! Fast den delen förtjänar ett helt eget inlägg så hav förtröstan kära vänner, när jag kan sätta ord på det och få ned det på pränt så kommer det, jag lovar!
Nu ska jag bara sitta här, plinka på min gura, dricka mitt kaffe, och tänka på hur bra allt känns!

Just i detta nu....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar