torsdag 1 mars 2012

That´s what friends are for!

Om jag skulle beskriva min situation ikväll med bilden nedan, skulle jag behöva rita dit en tös som satt längst upp på flyttlasset och bara glassade! För det är PRECIS så jag känner mig när jag tänker på vilka enastående människor jag har runt mig!!




Eftersom min hockeyhjälte fortfarande är lite sargad, så stal jag Fredrik som reservkraft ikväll när jag skulle flytta mina pinaler från Kälen till my new place :)
Utan att tveka en sekund ställer han upp med att köra kärran (SIN kärra eftersom min inte har någon dragkrok) samt släpa grejerna nedför trappor och uppför andra trappor. Bara sådär liksom, som om det vore den mest självklara sak i världen!

"Det är så man gör när man är kompisar"

Förvisso, men bara för det så är det ändå INGEN SJÄLVKLARHET!! Jag är sååååå glad, såååå tacksam och blir sååååå sååååå sååååå fantastiskt varm i hjärtat när jag tänker på att jag faktiskt får ha sådana overkliga människor i mitt liv! Om vänner är en spegling av hur man själv är och beter sig, så måste jag onekligen vara en fantastisk människa haha, för det är svårt att greppa hur jag har lyckats liksom!

TACK TACK och återigen TACK bästaste Fredrik för att du är en av dessa rötter i mina skogars träd!
OCH! ICKE ATT FÖRGLÖMMA JANNE som ställer upp med släpkärra och kaffe (inget kaffe idag då jag inte hade tid men alltid annars)! Du är guld.....trots att du vägrar ta emot mina sms haha!

Nu ska tösen sova. Imorgon ska jag vänta och längta för då kommer mitt hjärta att bli helt igen.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar