torsdag 8 mars 2012

Grispass x multum!

Idag har det fanimej inte varit en enda lugn stund. Här är tjejen som kan konsten att klämma in hundra höjdare på inte så mycket tid!

Satte klockan på 07:00. But why undrar ni nu? Joosåatt jag skulle ju på karvning och göra cellprovskontroll, det görs ju var tredje år för töser över...ja 23 kanske? Anyway, fort var det gjort och snart pinnade jag hemåt igen.

Hem och vända alltså. Gymmet och Crossfitpass som såg ut som följande:

27 boxhopp
20 burpees
11thrusters

Fyra varv på tid och så sjukt jobbigt det var!! Kändes som om det var första gången jag tränade....EVER!!

Hem igen för att vända. Igen. Upp och städa lägenhet. Jösses vilken tidsoptimist jag är!! Det tog mig fem timmar, ett äpple, en swebar, en kycklingsallad och moraliskt stöd av Eva innan jag var klar! Hoppas det duger bara!! :D

Hem igen. Var så trött att jag bara ville sova, trött av att se eländet i vardagsrummet. Vi kokade lite te och jag slängde in lax i ugnen. Tog oss några minuter innan vi såg att de som bott här innan inte riktigt hade gjort sin läxa. Ugnen hade visserligen fått stifta bekantskap med ugnsrengöring, synd bara att de hade glömt den viktiga detaljen att torka ur den sen...
Goaste Eva torkade och gnodde och jag var mest i vägen haha!

Fick mat till slut och sen var det dags för poledance. Nu sitter jag på golvet, proteindrinken ligger på kylning och jag är helt slut!!

Sova?
Mhmmm!! G'natt!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar