tisdag 27 mars 2012

Soffmys.....

.....om jag hade HAFT en soffa ja!! Har legat ihoprullad på den här hundbädden hela morgonen, till och med sovit en timme. Tur man är liten menar jag och behöver inte så stor plats!

Jag är inte a girl of material things, men en soffa är ändå något av ett måste. Det ser verkligen ut som en knarkarkvart i vardagsrummet, halleluja för köket och köksmöblerna dock så folk har nånstans att sitta.

Kärebror och pappa har varit förbi på en snabbvisit. Hade jag nu haft en soffa hade jag kidnappat bror, bäddat ned honom i den och behållit honom här tills Therese slutat jobbet. Han är ju sjuk igen, så jag tror inte att en stol, hur skön den än är, hade varit någon hit i längden.

Har lite att fundera på angående boende, och en hel del att berätta angående att bo i andra hand, men tills allt är klart vill jag inte yttra mig så speciellt mycket. Hold your horses så kommer slutet på storyn inom en snar framtid.

Är lite småkrasslig så träningen får vänta lite den här veckan. Känns som att jag har en hel del sömn att ta igen från jobbhelgen också. Igår somnade jag 21:20 och jösses vad skönt det var att tryna in!!

Nu ligger jag i min hundbädd och undrar hur kvällen kommer arta sig. Ska jag få hänga med coola Bea eller ej, det är frågan:)

Bjuppar på en bild på min fina "soffa", fiiiiin vaaa? Tss....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar