måndag 12 mars 2012

Jag har gjort det igen!!

Och med det menar jag laga mat som till en början ser förbaskat bra ut....NÄR DEN LIGGER VAR FÖR SIG I DELAR OCH FORTFARANDE ÄR RÅVAROR, oförstörda av mig!!

Fotade misären också, men jag måste medge att det faktiskt ser gott och nyttigt ut. PÅ BILD!! I verkligheten är det bara föda. Nyttig sådan dock men vore det jävligt fel om det smakade gott också?! Nä tänkte väl det.

Något annat som jag har hakat upp mig på under de senaste dagarna, något som fötts som en tanke och sedan eskalerat tills jag eldat upp mig och blivit absolut skitförbannad är, att jag är åt helvete för snäll ibland!! För några dagar sedan hände en grej som jag då i det närmsta bara ryckte på axlarna åt och tänkte att det är väl inte hela världen. Idag känner jag mig riktigt jävla irriterad över situationen. Varför i helvete har jag så svårt att sätta ned foten, markera att det här är fanimej inte okej, när det gäller de jag har nära och runt omkring, när jag har så jäkla lätt att lätta på säkerhetsventilen så fort det kommer till offentliga sammanhang likt bilverkstäder, affärer osv? Det är väl viktigare att kunna ha en rak och ärlig kommunikation med de som jag har valt att ta in i mitt liv?!!

Ta in och ta in ja, vissa tar sig bara friheten att klampa på utan att ens fråga om lov. Och så jag då mitt arma nöt, säger först ingenting, där är minsann stubinen lika lång som till Kina. Fast nu har jag ändå lärt mig att ha vett att reagera, det gjorde jag inte förr. Jag kommer att återkomma om detta, hur jag gjorde och varför.

Just nu har jag fullt upp med att tvinga i mig detta!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar