torsdag 15 mars 2012

Packar upp, packar ned, packar om......

......and then we do it all over again!

Såhär ser det ut varenda gång jag packar min söta, lilla väska. Man kan tycka att jag borde få NÅN slags jävla rutin efter i runda slängar sex månaders pendling men.....NÄ! I helvete att det går att få in det i min skalle! Där är jag faktiskt så mycket tjej det bara går, trots att jag gärna vill påstå att jag har rätt mycket manligt tänk ibland.

Så jag kämpar på. Packar ned, packar upp, provar, blir nöjd eller missnjd, glömmer bort vad jag har lagt ned, ska vi vara inne eller ute, är det varmt eller kallt,  vilka ställen kommer vi att besöka, måste jag ha fina kläder (yeah right som om jag äger nåt slags "inneplagg"), ska vi vara ute i naturen........GHAAA!!!!! Ja sådär håller jag på. Basicgrejerna går däremot av sig själva vid det här laget. Det lilla smink jag äger ligger ständigt i min finfina necessär som ni ser på bilden, japp det är en Stadiumpåse, frågor på det?

Så ja, jag HATAR verkligen att packa!! Det här resandet, åtminstone när jag kan åka tåg, är egentligen inget strort problem. Det är ju alltid mysigt att resa TILL, däremot värdelöst att åka HEM. Men det här förbannade packandet, det gör mig galen!! Bara sist i helgen när jag åkte hem för att jobba på krogen, hade jag med mig fulla väskan med grejer. Ska jag kanske ut och springa? Eller ska jag bara gå? Olika kläder vid olika temperaturer, är det snö eller barmark?

Jag lär mig nog aldrig, det är bara att cave in, embrace och gilla läget!




Om ni undrar vad jag sysslat med på jobbet den här veckan......





.....har jag levt ut varje ung mans grävskopekåta drömmar :)

Japp, jag har extraknäckt på bränslesidan, kört kran och grejat. Det är nyttigt att hänga på lite olika ställen på jobbet, då ser man deras vardag, hur man kan tänka för att underlätta för dem osv osv. Så jag och min kumpan har haft sundsvallsborna i våra klor denna vecka haha! Så jävla kul att kliva upp klockan fem har det däremot inte varit. Jag är HELT SLUT i kropp och själ!!

Så nu ska jag häva i mig en tunna kaffe, bita ihop och knata in till poledancen. Kampen över packningen är klar, 1-0 till mig. Nu är det bara att vänta.........24 h och 20 min kvar........

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar