fredag 16 mars 2012

Fredagsmys med SJ

Då är jag on the road igen, eller rullar på rälsen kanske jag ska säga. Provar rutten där jag inte har någon specificerad sittplats samt tågbyte i Gävle. Fullsmetat med folk, lyckades dock hitta en sittplats i en vagn som luktar ladugård och då inte på ett bra sätt!

Blev hungrig och plockade fram min fruktsallad. Lyckades väl på nåt jäkla vis skära mig i fingret, börja tokblöda så jag letade reda på en toalett för att försöka stoppa det. Gick inte så jag fick ett plåster av tågvärdinnan, problem's solved! När jag skulle gå tillbaka till min plats HITTADE JAG INTE IGEN DEN!!! Men allvarligt talat, hur slut kan man vara egentligen??! Lyckades lokalisera mig med hjälp av en hund som låg i gången och som jag visste att jag hade klivit över. Jaja, jag reder mig. Till slut!

Årets finaste dag och jag har spenderat den med att stirra på sopor. Haft en rätt härlig diskussion om bögar med en trångsynt men ändå mysig herre på jobbet. Ibland djupnar de till och då ska man passa på att smyga sig på och attackera haha!

Promenerade genom stan på väg till tåget och ååååh så mysigt det var att se alla solsugna rackare som krupit fram och satt sig som iglar längs husväggarna. Jag är en sommarmänniska från topp till tå! Kommer aldrig finna samma tjusning med mörker, kyla och snö snö snö!

Två timmar och tjugo minuter kvar. Hur sakta är det egentligen? Känns som bra nog mycket längre!! Men jag är på väg som sagt, och det räknas högt just nu!

Ha en lika magisk helg som jag tänker ha nu!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar