måndag 4 juni 2012

Come take a walk with me

Bra arbetsväder, går inte säga något annat om det. Lurade er visst igår när jag sa att det skulle bli sol idag eftersom jag jobbar men jag ljög visst.

Klev upp klockan fyra. Jeeepp noll fyra noll noll, eller kvart över kanske. Fixade frukost åt en trött älskling som skulle sätta sig i bilen och åka på jobbet. Är ju liksom jäkligt mysigt att få söndagskväll tillsammans också, men måndagsmorgonen är inte att leka med! Jag fick ju gå och lägga mig en halvtimme till iaf, innan det var dags att pallra småbenen till jobbet. Hade en jäkla tur att det inte spöregnade medan jag gick. Få se hur det ser ut på hemvägen. Planen är ju att försöka gå två gånger om dagen nu, så ofta det går. Har fortfarande onödigt bagage att släpa på, FÖR TÄVLING alltså, annars finns det inte så mycket kvar att karva av.

Hade lite poseringsträning i lördags också. HERREGUD vad svårt det var och vad ONT det gjorde!! Sidposeringarna var det inget problem med, de satt bra redan från början. Framifrån och bakifrån däremot....fattar inte hur jag ska få fram min rygg!! Har alltid tyckt att jag har en för bred rygg, och ibland när jag dansar poledance tycker jag att jag ser så grov ut i vissa rörelser. Men nu, när jag verkligen MÅSTE bredda den så finns....ingenting!! Eller jo, men jag får inte fram det och det gör mig galen!! Nepp hem och träna är det enda rätta. Tjurig som jag är!

Lyxade med en lite nyttigare efterrätt igår. Värmde hallon, lade kesella citrus i frysen en stund så den blev kall och glassig, och toppade med valnötter. Supergott och inte mer än snabbt överslagsräknat ca 200 kcal per portion. Try it vetja!!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar