fredag 29 juni 2012

FETT med fett!

Gjorde en fettmätning idag på skolan. Inte för att jag har några referenser över vilken % tjejer som tävlar i fitness brukar ha, men mina 9,2% kändes överraskande bra för MIG! Jag måste kolla min tidigare statistik men enligt den tror jag att jag började på 24%....hmm kan jag verkligen ha kommit ihåg rätt? Var iofs ett annat mätinstrument men de ska ju ändå visa någotsånär lika. Well, well, det var det resultat jag fick idag så nu vet ni det!

Känns lite, eller mycket, trist att lämna skolan för att åka hem och jobba. Det är så oerhört intressant och jag får hela tiden nya aha-upplevelser. Helt fantastiskt att äntligen få sitta bland en grupp människor som förstår en och som man kan diskutera med! Trodde att det var jag som varit dum i huvudet förut....

Sju dagar kvar, tre-fyra dagars promenader kvar....Sen ska här laboreras med träning och kost! Ååh jag längtar efter att få ge min kropp det den så oerhört mycket skriker efter!! Filosoferar som så att det jag inte testar själv kan jag ju inte lära mina kunder. Rajjt?

Nedan ser ni mina resultat av mätningen:

1 kommentar: