torsdag 21 juni 2012

Energy is low....

....please recharge!!

Idag har det varit en tung dag. Sov förvisso som en prinsessa nu när älsklingen kommit hem, men jag har en hel del sömn att ta igen så det ska jag göra i helgen!

Var och handlade nyss. Drog på mig ballerinaskorna och insåg att det var väldigt länge sedan mina fötter kände något annat än surjävlagympapjucks!! Ja! Ja! JAAA!! Jag är less på att gå! Jag är trött, slut, låg på energi. Mina linser skaver i ögonen, är det brist på nån slags vitamin eller är det ren trötthet? Same shit, det gör ont i vilket fall! Två veckor kvar....en lång, jobbig och en lite lättare, iaf träningsmässigt då jag ska trappa ned mer och mer inför tävlingen.

Imorgon ska vi njuta! Vi ska hoppas på sol, vind och vatten. En solvarm klippa och lite god mat. Bara jag och min älskling. Lite tummande på kaloriintaget blir det nog imorgon då vi ska göra laxwraps till lunch meeeen så får det bli. Det är ju midsommar för helvete!! Grillat till middag och jordgubbar med keso till efterrätt. Kaffe med proteinbar till eftermiddagsfikat. Japp we've got it all covered! :D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar