onsdag 27 juni 2012

Du som är så vältränad....

...nä det är jag INTE!! Just nu är jag så långt ifrån allt som, i mina ögon, står för vältränad!

Just nu är jag undernärd, under-och-övertränad, och jag misshandlar min kropp genom att hela tiden tvinga den till allt den protesterar emot. Den får inte den näring eller energi den behöver. Den lever mer på svältnivå än med tillgång till god energitillförsel, helt tvärtemot alla lagar alltså.
Igår såg jag en tjej som hoppade och skuttade fram längs vägen. Jag längtar tills jag har den energin igen. Helt sjukt att längta efter något så självklart!!

Här märks det verkligen hur mycket det yttre betyder så mycket mer än det inre i samhället! Men allvarligt talat, vem vill köpa en bil med schysst kaross men som saknar motor?

Nä tänkte väl det!
Så jag kommer aldrig mer att deffa. Det är inte en sund livsstil någonstans. Jag ångrar inte att jag har gjort detta, det är en grym erfarenhet att ta med mig. Däremot anser jag, och det är också något jag gärna vill influera i min patriotraid som PT, att det FINNS vägar som är mer hållbara, skonsamma och som man kan vandra hela livet på. Man ska inte behöva tvinga fram träning, späka kroppen och arbeta emot den för att få "resultat", vad nu det menas med det.

Så resan efter tävlingen kommer bli spännande. Jag ska laborera och testa olika träningsvarianter, matupplägg, allt för att hitta det optimala. Det optimala för just MIG! För DIG kan det innebära något helt annat, och det är där jag kommer in i bilden. Att hjälpa just DIG till DIN optimala nivå.

Coolt va? 😜

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar