onsdag 13 juni 2012

Tunnis?

Efter morgonprommisen till jobbet kan man skönja dessa resultat. Känns bra för psyket åtminstone, även om vikten tenderar att pendla åt olika håll från dag till dag.

Ikväll ska jag banne mig ha en hemmakväll i soffan med näsan i instuderingsboken. Sweet!!

2 kommentarer:

  1. Men hjälp mig - hur kan jag få en sån mage! Jag är kort; har extremlånga ben och kort överkropp så det finns ju som ingenstans att stoppa mina inre organ känns det som. Jag har smala armar och ben; är ganska stor över bröst och bringa och sladdrig på magen...

    Jag behöver en boost och kick så jag får tillbaka en plattare, om än inte muskulös och rutig mage. (och detta skriver jag med PMS-svullen kropp ju...)

    SvaraRadera
  2. Hej och hallå!
    Mitt recept är: ge upp allt vanligt liv, kapa ditt sociala nätverk, ät galet strikt och träna, träna, träääänaaa! Visst låter det skoj? ;)

    Nej men allvarligt talat så finns det faktiskt inga genvägar eller "mirakelknep". Jag har använt mig av metoden att promenera, äta mat med högt proteininnehåll och dragit ned på kolhydraterna, samt tung styrketräning. Låter ju enkelt men beror helt och hållet på vilka förutsättningar och mål som varje individ har och vad som passar ens vardag och dagliga liv.

    Så jag har tyvärr inga snabba genvägstips, däremot kan jag säga att för MIN del så märker jag rätt snabbt förändring i både hur min kropp ser ut och hur jag upplever den när jag drar ned på kolhydrater. Jag känner mig lättare, ser tightare ut eftersom vätskan försvinner ganska snabbt. Dock beror det på hur man är som individ och hur känslig man är för kolhydrater. Vissa "tål" dem bättre än andra.
    Sedan beror det på vilka mål just DU har som individ. Jag lever på rätt högt energiunderskott då jag ska tävla, och exakt så hårt kan man inte pressa kroppen livet ut. Det gäller att hitta en balans och den ska jag försöka skapa efter deffen, så det blir nästa projekt :)

    Hoppas du har fått nåt vettigt ut av detta hihi, hör gärna av dig med mer funderingar! Jag tipsar gärna utifrån de kunskaper jag har. TUSEN TACK för ditt inlägg, det var roligt skrivet och med en härlig twist av självdistans!

    SvaraRadera