tisdag 5 juni 2012

Snabbshopping

Eftersom jag knappt har några byxor som passar, plus att jag på något konstigt sätt har slitit sönder mina baggyjeans på tvären över rumpan, så har jag idag snabbshoppat ett par nya. Rut m fl hade superpris på ett par jeans, helt ok och för 149 spänn gnäller jag inte. Egentligen har jag faktiskt inte råd att handla annat än det nödvändigaste resten av månaden, men det här var ett klipp! Synd bara att man inte kan leva på gröt HELA tiden utan måste tänka till HELA tiden, annars hade det kunnat bli en billig matmånad :)

Finns vissa tveksamheter ute i klädbutikerna. Linnet ni ser nedan är precis ett sånt plagg som, när man är i min aktningsfulla ålder, funderar över om det ens är lagligt att äga?!

För let's face it: Jag är förvisso rätt ung men misstänker starkt att det där "young" riktar sig till en annan ålderskategori ändå.

Jag är också rätt "wild" av mig vid vissa tillfällen. Mina tankar är ju alltid way out there, och ibland driver jag iväg i ren eufori så att jag skulle kunna misstas för en extacymissbrukare. Men then again, tror att det här mer är menat för "jag-är-full-och-dum-och-skiter-i-allt-och-imorgon-tänker-jag-spy-hela-dagen-istället-för-att-städa-mitt-rum-som-mamma-bad-mig-göra-förra-månaden"-grej.

Jag är inte "free" i den bemärkelse som "hallå-jag-är-ledig-så-shoot-för-faan". Däremot är jag en fri själ så det skulle vara för den sakens skull då.

Förstår ni nu min oerhörda allergi för vissa "moderiktiga" plagg?! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar