fredag 29 juni 2012

Den ljuva fördelen....

....med att åka buss...............................
NÄ! Jag kommer inte på en enda jävla satans förbannade BRA grej med att åka buss!!!!!

För det första:
Det är alltid snortjockt med folk på Ybuss! Kanske dags för SJ att göra nåt åt sina priser så man slipper sitta som en straffånge ihopklämd som en skrämd gris på väg till slakt. Är det förresten nån som har grisfett och ett spett så vi kan bända loss oss från varann sen???? Jajaa jag kunde ge fan i att va så snål, betala mer än det dubbla för en tågbiljett men samtidigt för jag ett litet obetydligt krig mot SJ då jag tycker att de suger fett när de höjer priserna radikalt så fort de vet att mycket folk förväntas åka. Om de bryr sig? Knappast men det känns iaf bättre!

För det andra:
Internethelvetet de så stort lovar att de har....är det bara MIN telefon som inte funkar att surfa via det?? Djävulsringen står bara och snurrar, har de uppkoppling MINUS 3G ällä??

För det tredje:
Eftersom täckningen längs EN JÄVLA EUROPAVÄG är zero punkt noll noll så funkar inte spotify heller. Och nä, jag har inte gjort nån lista så jag kan inte do it offline U smartass wisepants out there! Så nu måste jag höra på bruden som försöker fatta VILKEN av hennes trekvartärmsblusar hennes polare står å håller i, i hennes garderob!

För det femte:
Är jag iofs jävligt glad att jag är liten till växten då till och med jag har problem att få plats med benen!!

För det sjätte:
Undrar jag om jag har en skylt i pannan som skriker att jag söker socialt umgänge och närkontakt då det ALLTID ALLTID måste sätta sig någon bredvid mig!!

Som om det inte vore nog jävligt sitter jag längst in och ÄR KISSNÖDIG!!



1 kommentar:

  1. Det fjärde måste ha vare fruktansvärt jobbigt eftersom det inte ens va värt att nämna ;) puss på dig!

    SvaraRadera