måndag 18 juni 2012

En bro....

....är bra. Det är alltid bra att gå på en bro, så länge man är på RÄTT bro, annars är man rätt körd!

Japp, jag har varit ute och gått. Innan jag berättar om utbildningen tänker jag först erkänna, för er som nu kan tänkas ha undgått, hur satans hopplös jag är på att ta mig från plats A till B utan att villa bort mig. Detta navigator till trots! Den jobbar liksom emot mig tycker jag. Jag vill ju, att när jag rör mig framåt, ska plutten på kartan OCKSÅ gå FRAMÅT, och inte BAKÅT, alltså EMOT mig! If U see what I mean. Detta har idag resulterat i att jag har fått se helt andra platser av stan än jag hade planerat. Det positiva är väl att jag faktiskt kände igen mig bitvis, så det var väl räddningen det! :)

Utbildningen då....
HERREGUD vad jag har hamnat i himlen!!! En hel drös likasinnade, folk som fattar vad jag pratar om, som lyssnar, ger råd, delar med sig av egna erfarenheter. Jag var inte ens nervös på riktigt från början, jag kände mig liksom hemma direkt.

Så idag har vi malt anatomi. Förstår att de lägger det blocket i början när vi är som mest studiebenägna, för det finns inget lätt sätt att göra det här på. Det är bara att traggla alla latinska benämningar på leder, muskler, olika rörelser osv osv.

Lokalerna är supermysiga också. Små rum med dörrar som är gjorda så att det känns som att man är i någons hus. Jag har testat på gymmet, drog av ett snabbt ryggpass efter skolan. Kommer fokusera på att bara försöka underhålla musklerna fram till tävlingen, blir liksom ingen ökning i vikt eller storlek ändå just nu. Jag orkar på min höjd bibehålla det jag lyckats skrapa ihop fram tills nu.

Nu blir det till att snabbrepetera lite inför morgondagen, sedan en proteindrink och marsch i säng! Imorgon ska jag försöka mig på en annan väg till skolan.....spännande att se var jag hamnar haha!

1 kommentar:

  1. Heja dig!
    Till sist hittar man alltid rätt, vare sig det är på gator i en storstad eller i ett yrkesval. KRAM!

    SvaraRadera