måndag 2 juli 2012

14 h....

Jag har varit vaken i 14 timmar, ganska exakt. På 14 timmar har jag ätit följande:

1 dl havregryn
2 äggvitor
Kanel
2 proteindrinkar
Lite kycklingsallad
Räkor och wokade grönsaker
5000 koppar kaffe (jamen ungefär då!)
Tre Finn Crisp (för att över huvudtaget klara hemfärden från Ica Maxi)

Jag har handlat:

Russin
Riskakor, osaltade
Nutella
Smågodis

Gurka
Tomater
Keso
Kesella
Jordgubbar (som jag vackert fick frysa in då jag inte får äta dem förrän på söndag)

Snygg blandning va? :)

Den övre delen ska representera min frukost på lördag. Funderar på hur min kropp och mage ska reagera, men det blir säkert bra. It has to be. Av den nedre delen ska jag bara äta Gurka och tomater, jag har kapat allt som skulle kunna berika mina måltider och är hård och hardcore.

Jag har även tränat posering. Med varierande resultat ska jag säga. Måste vara delvis lobotomerad i muskler och hjärna då jag fanimej inte får till vissa grejer, vilket känns för jävla surt då det ungefär betyder ALLT på lördag!! Snyggt att snubbla på  målsnöret så att säga.....vilket just nu känns som att det är precis det som kommer att hända. It ain´t over ´til the fat lady sings, och jag håller verkligen hårt i det hoppet!! Inte för att detta, återigen, inte är min största dröm, men det är en tävling och jag är en sjuk tävlingsmänniska så ni kan ju gissa hur det känns.

Nää nu ska jag suga på insidan av tänderna och invänta kvällsnappflaskan och sängen. Behövs för idag är det slut på den här tösen!!

1 kommentar:

  1. Det ska bli så jävla kul att se dig på fredag efter allt slit!! Jag kommer garanterat att tjoa och heja och busvissla! You go girl, vilken järnvilja du har!!! Kram!// A-C

    SvaraRadera