tisdag 31 juli 2012

Sway back

Igår fick jag lära mig att jag har en lätt tendens av sway back, vilket innebär en viss dysfunktion i min annars så excellenta hållning ;)

Idag väntar jag med spänning på att få veta om jag är överrörlig i min iliopsoas. Haha vilka fina svåra ord jag svänger mig med!

Märker att det här med att jobba skift gör en väldigt bortskämd på många sätt. Om man är trött och har sovit dåligt finns det alltid möjlighet att sova igen det då man inte börjar kl sju varje dag. Om man måste göra saker som att gå till tandläkaren, gå till banken, eller göra andra ärenden, är det aldrig några problem. Man gör det helt enkelt när man har en ledig fm eller em.
Nu är det inte fullt så enkelt. Att sluta kl 17, träna, ta sig hem, laga mat, äta den....ja sen då? Kvällen är slut, man är förmodligen trött efter en lång dag och orkar kanske inte hitta på nåt.

Det är iofs bra för mig. Jag ser en annan sida, och får lite bättre förståelse för andra. Själv har jag aldrig haft några problem med att dra iväg och umgås eller hitta på något annat kvällstid efter att ha jobbat fm. Då kanske jag ska komma ihåg att dels slutar jag vid kl 15 och får ofta sova ut någon gång under veckan. Å andra sidan kanske det beror på att jag aldrig egentligen får någon slags dygnsrytm, och det är därför jag är slut. Jag kanske vänjer mig under de här veckorna. Tror absolut att det är bättre för kroppen och att jag kommer må bättre rent allmänt. Intressant att tänka på.

Nej nu börjar dagen! Have a really nice one out there!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar