måndag 9 juli 2012

The girl is back!!

Kunde inte sova imorse så jag drog till gymmet för att testa löpbandet. Meeeen HERREGUD så skönt det bar att få springa!!! ÄNTLIGEN!! Att känna att jag har kraft i stegen, kunna pressa pulsen lite. Tur att jag inte har insett hur mycket jag har saknat det under min deffperiod.

Körde intervaller på 1,5 min, vila 30 sek, totalt 20 min. Kände att jag skulle fått ut mer i slalombacken eller ute i det fria, för jag hade så mycket mer att ge, men jag kände ändå att det är klokt att ta det lugnt någon vecka nu för att vänja kroppen igen.

Jäkligt häftigt vad ens kropp kan klara av egentligen. I lördags efter tävlingen var jag helt knäckt, men lite mat, vatten och kaffe så kände jag mig nästan som vanligt igen. Har dock sovit hårt som en sten, fanns tydligen inget som kunde väcka mig i helgen haha.

Nu ska vi starta semestern med 3-årskalas och sen får vi se vad dagen har att erbjuda. Jag ska lägga upp fler bilder från Tammerpokalen också, har bara inte tagit mig tid, samt en resumé hur jag upplevde det.

Tjing tjing så länge!

1 kommentar:

  1. Du är bara så jävla grym, verkligen en förebild! You rock girl!!!!!!!

    SvaraRadera