fredag 27 juli 2012

Men hur jävla snygg är DUUU då?!

....när du har sovit fyra timmar på 1,5 dygn, ja kommer bli två dygn imorgon bitti. Hatar verkligen det här, och när det verkar bli samma sak varje gång så ställer man in psyket på det också, och spiralen pekar stupande nedåt.

Sömnbrist vore det absolut bästa tortyrmedlet på mig. Jag skulle bryta ihop direkt! Idag, efter att jag fixat nytt pass, nytt körkort, sprungit lite fler ärenden, städat och betalt räkningarna, satte jag mig i bilen och skulle åka och handla. Helt plötsligt ville jag bara stanna bilen och börja grina. Just like that, out of the blue and for no reason at all!

Min hjärna funkar inte utan sömn, och när den inte funkar så samarbetar inte resten av kropp och själ heller. Jag försöker stressa ned för att kunna sova, men istället blir jag mer stressad över allt jag inte orkar göra eftersom jag är trött. Tycker verkligen inte om när jag stoppas upp av banala ting.

Så idag är jag grinig och tycker synd om mig själv. Sommarkväll som skulle kunna tillbringas på sjumiljonerfemhundraelva andra sätt än på jobbet! Ser jag en till jävla uppdatering på fejjan där folk dricker drinkar i solen, grillar på en klippa eller umgås med nära och kära så.....ja vafan ska jag göra åt det? Really?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar