söndag 22 juli 2012

On a train again

NUUUU är jag på väg mot Sundsvalls stad. Sitter på ett tåg som är försenat pga av att personalen inte är på plats?! Ska byta tåg i Gävle men hur det ska lösa sig är svårt att sia om just nu då det INTE FINNS NÅGON PERSONAL ATT FRÅGA!! Stay tuned folks....om ni känner att ni har något personligt intresse alltså. Annars kan ni lika gärna sortera tvätt, tvätta bilen, skriva en plus och minuslista på er partner eller föra något annat amusing. Kom bara inte sen och säg att jag inte givit er alternativ!

Jetsetarna (vi alltså) vaknade tidigt imorse. Hyfsat förvånade över att solen sken från en klarblå himmel, packade vi strandväskan och drog till havs. Eller till klipporna VID havet alltså om man ska vara petig.

Nu ska jag alltså ta mig hem och ge mig på en grisvecka på jobbet innan jag återvänder för mina fem sista veckor på mf hälsoutnildningar. Jag ska även försöka att hinna träffa nära och kära så mycket det går innan jag åker. Har redan ett rätt tight schema , vilket gör mig glad. Ni är fantastiska mina underbara vänner!!

Såhär såg det ut idag på ett ungefär:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar