onsdag 4 juli 2012

Besprutad!!

Ja då har jag avklarat ett delmoment inför tävlingen, besprutningen ;) Antar att det här var den lättaste delen. Riva av sig kläderna och stå bredbent i en dusch kräver ingen överkvalificerad rackare. Värre är det att torka märker jag. Står nu hemma i vardagsrummet, "upphängd" på tork. Märks att det varit en dålig sommar då jag i vanliga fall faktiskt brukar ha den här bruna nyansen på naturlig väg.

Fick med en sprayburk så ikväll ska jag bättra på vissa ställen. Inte visste jag att mina skinkor var på väg att dra söderut precis som fåglarna. Det är rätt mycket man får veta och lära sig om sin egen kropp när man gör en sån hör grej, så för dem med svagt psyke rekommenderar jag kanske inte just detta som förstahandsval när det kommer till "förverkliga dig själv"-punkten ;)

Nu ska jag spendera dagen med att ta det lugnt tror jag. Torka till, undvika vatten, och ikväll ska jag avrunda med att hänga på stan och spana in artisterna. Dock inte längst fram då jag ska sjava runt i mjukisbysser, foppatofflor och en stor, mörk tunika, samt undvara all kontakt med människor och föremål som kan gnussa bort färgen. Oh my, det blir inte alls lugnt alltså!!

Ja ni ser ju katastrofen haha!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar