tisdag 11 december 2012

Kaos inuti

Jag är en människa som, till synes kan verka ostrukturerad, impulsiv och sorglös, men som innerst inne egentligen mår bäst av struktur, rutiner och en hållbar plan att följa.
Just nu är det pretty much like this:



Varför i helvete då? Kan man ju undra.
Dels jobbar jag nätter, och som vanligt när jag jobbar nätter kan jag inte sova ordentligt, vilket resulterar i att jag blir till en tös ingen känner igen, än mindre jag själv. Jag blir handlingsförlamad, otroligt lat (mjaa det är jag ju emellanåt ändå haha), tycker att allt är jobbigt, tappar lusten att träna, ja till att göra något över huvudtaget actually.
Dels tar jag på mig en massa saker som jag egentligen inte orkar med men som jag vill därför att jag är världens tidsoptimist och tror att jag är Superkvinnan. Dessutom skjuter jag gärna saker framför mig, och det är ju en oerhört hållbar plan då saker ändå måste göras. Eventually!

Idag är jag i alla fall hemma och tvättar. Ska försöka förmå mig till att packa resväskan också. Hur fan kan det kännas som ett ouppnåeligt mål? Att göra något som faktiskt leder till något roligt?! Just nu känns det helt jävla omöjligt i alla fall, men om jag börjar så kanske resten trillar på av bara farten.

Träningen tar också stryk den här veckan. Eftersom jag vet att jag inte kommer kunna träna som jag har gjort på ett tag, känns den här veckan som att det varken ger från eller till. Kanske dumt tänkt men jag måste prioritera och då får det väl bli såhär. Jag måste tillåta mig att det blir så. Det är något jag är väldigt dålig på att acceptera, när min egen träning får lida, men det kanske är okej. Ibland är det okej. När januari kommer....dåååå ni, jag säger det här och nu! Så jag leker med marginaler och försöker intala mig att det är helt i sin ordning.

Jag blir irriterad på mig själv att jag lovar saker som jag inte riktigt kan hålla. Andra blir lidanade, så även jag eller kanske mest jag när jag tänker efter, och det känns inte kul. Jag blir arg och irriterad och det är ingen annans än mitt eget fel. Gör om och gör rätt och för Guds skull kvinna, LÄR DIG något någon gång!! Well, I´m trying here OK?!

På fredag kommer det att kännas bra.
Då har jag avklarat veckan, packat klart, levererat de få julklappar jag ska leverera, och sitter på tåget/bussen på väg söderut. Lördagmorgon 06:50 lyfter vi för 24 dagar in the sun!! Jag fattar inte riktigt att det är på riktigt. Men det är det!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar