måndag 3 december 2012

Run ran run

 
Hej vad det går hörni!
 
 
 
 
Igår på hemvägen fick jag ett samtal från min finfina närmaste chef som ville att jag skulle komma och backa upp på jobbet. Hell yeah såklart! Så jag blev upplockad på station och åkte raka spåret till jobbet för att spendera natten med grabbarna.
 
Idag blir det lite sömn, måste vända dygnet rätt samt styra upp mitt liv lite så att jag ska hinna med mig! Har slängt i mig lite kaffe och keso med kanel. Strax gymmet men först ska jag fila lite på ett träningsschema till en av de coolaste brudar jag vet! Ska köra hårt med henne i eftermiddag höhö, det här ska bli skoj!! Så jäkla skoj att få hjälpa någon som är så sjukt motiverad och målinriktad!
 
Min egen träning och kosthållning kommer att få stryka på foten lite resten av året. Två veckor till innan jag drar till varmare breddgrader. Är inte ett dugg ledsen för det minsann, men jag är ju ett kontrollfreak så visst kommer det att bli lite tufft när jag tänker på den träning som jag missar. Får vara lite påhittig och hitta nya sätt att träna helt enkelt, svårare än så ska det inte behöva bli!
 
Veckorna går fort nu. Fattar inte hur ni hinner med er ni som jobbar dagtid all the time! Jag är helt knäckt! Tack och lov ska jag få jobba eftermiddagar den här veckan så då kanske resten löser sig också. Jag har så mycket som jag vill göra, helst i förrgår, och med min oerhört minutiösa planering (NOT!) så går det som det går haha!
 
Kort innehållslöst inlägg idag igen, men jag har för tillfället inte tid att lägga upp bilder från fredagens baluns. Det kommer, det kommer så hold on!!

1 kommentar:

  1. Huhuhuh! :D

    Tack fina duktiga du, jag ska inte göra dig besviken på coolhetsfaktorn i vinter inte!!!! :D

    SvaraRadera