torsdag 26 maj 2011

Fuck like a man.....

.....but look like a girl!
Ja är det inte så man ska göra? Fällde den fina kommentaren idag som lyder:

"Jag är alldeles för mycket man för att vara tjej!"

Faktum är ju att det är helt jävla sant! Oftast tycker jag att jag hör att det är tjejerna som gnäller att karln i huset aldrig är hemma. De ska ha egentid med grabbarna, kunna träna, gå som de vill with no strings attached, glassa runt utan ansvar för ansvar är jobbigt. Men MEIN GODT, det kunde lika gärna varit JAG som stirrat tillbaka på dem i spegeln!
Jag hatar att ha tider att passa, måsta göra dittan och dattan, känna tvånget att åka hem eftersom jag jobbat mycket och inte hunnit vara hemma och fixa........Sådana saker kan göra mig stressad, låst och grinig. Ja jag VET att det är "livet" men om inte det känns bra så AJ ÄM SÅRRY that I can´t fix it the same way you do!

Jag har alltid väntat på att växa upp, bli mogen och ta ansvar. Visst, jag tar ansvar för en jävla massa grejer så jag är inte nån strulig tös på det viset. Fast nu börjar jag inse ett och annat. Det kanske går att vara vuxen även fast man inte nödvändigtvis måste ha det på det ordinära och traditionella sättet. Ja tamme tusan, det går nog! Och för er som inte tror det, för er som tycker att jag är en snorunge som inte lärt mig ta reda på mitt eget snor......PILUTTA ER när jag sitter där i mitt happyplace och sippar på en GT!
WORD!

Annars då?
Vad tycker ni om min fina fina nya header som mitt älskade hjärta Puff har ordnat till mig? I like it. A LOT!
Det känns lite mer som jag helt enkelt. Tränar jag så måste det ju synas nånstans, tänker jag så vill jag att folk är förvarnade om att det kan bli lite snurrigt och lever jag så vill jag att alla ska veta att jag gör det till fullo.

Idag har jag tränat på egen hand igen då det verkar som att jag körde slut på Fredrik i tisdags ;)
Fick beröm av en friidrottstränare att jag körde på bra och att det var kul att se att någon tränar rörligt och funktionellt. Ja det är ju bra att få höra att det är bra skit det man gör. Men jag kände mig lite vilsen där i hörnet, all alone!

Passet såg ut som följande:
10 boxhopp
10 liggande fällkniv
5 svingar 12kg
5 burpees

Så många varv som möjligt på 15 min. Jag tror att jag gjorde nio varv men tappade bort mig så det är inte säkert att det är helt sant!

Nu lite kaffe och Criminal Minds. Spence is da King! (Känns som att jag gjort ett väldigt moget inlägg idag.....hmmmm hehe.)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar