torsdag 5 maj 2011

Packad? Då blir jag aldrig klar!

Jag hatar verkligen att packa! Speciellt när jag inte har en aning om vad fan jag behöver ha med mig. Är det snorkallt och vinter dit vi ska? Eller kommer sommarvindar att svepa in och göra mitt val av skoteroverall helt onödig? Ska vi vara superfint festklädda? I så fall är det lika bra att jag stannar hemma för, (trots att alla tjejer alltid säger att de inte har något i garderoben)......i mitt fall är det ju SANT!!

Jag blir helt hopplöst förlorad när jag inte får slänga på mig, antingen mina träningskläder eller sköna, coola pants med ett linne. Det är liksom jag det! Eller på sommaren då det är jävligt mycket lättare. En schysst klänning a la flower power med ballerinapjucks rocksteady to the ground and I´m already there! Med solen stekandes och vinden under kjolen kan inget gå fel.
Visst är det roligt att klä upp sig med high heels och en fin kjol men oftast känner jag mig klaustrofobisk och konstig och det känns som om jag har en skylt som skriker "HEJ JAG HETER MALIN VILL DU KÖPA MIG IKVÄLL??"

J.A.G  Ä.R  I.N.G.E.N  F.I.N  T.J.E.J!

Inte fin på det sättet att jag skulle trivas på ett kontor där allt måste vara matchande i svart, hår-och fläckfritt och skor som kostar mer än bilen jag kör.
Nej jag kommer aldrig komma dit, jag är ledsen. Jag kommer aldrig ha ett hår som ligger klanderfritt. Mitt hår är en extenstion av mig själv, det måste liksom få flyga fritt och vilt för att trivas. Att jag ibland försöker tvinga ihop det till en sammansatt massa med plattång och diverse spännen är något mellan mig och mitt hår. It´s a constant fight!

Så nu sitter jag här. Köpte en väska häromdagen (resväska alltså, inte en handväska för det är ännu en grej som aldrig kommer passa på mig, nej jag kör med små påsar istället jag) som nu verkar lika praktisk att packa i som en tändsticksask! Sweet! Ärligt talat så har jag inte tid med det här. Tror nämligen att jag helt enkelt skiter i detta och drar istället. Måste shoppa födelsedagspresent till mamma, se om jag kan hita en bikini som inte är så utsliten att fler än jag får plats i den, och eventuellt se om jag kan hitta nåt "piffigt och ärtigt" till partajen i helgen.
Fy fan. I´m doomed!

1 kommentar:

  1. Ingen panik bruden! Du skulle kunna ta på dig en sopsäck och fortfarande va snyggast på festen ;) PÖSS

    SvaraRadera