söndag 29 maj 2011

What´s the deal?

Ja den här storyn kring kungen menar jag. Egentligen simmar jag på djupt vatten utan flytväst just nu då jag inte har läst en enda mening förutom huvudrubrikerna men kom igen.....Är det verkligen, jag menar REALLY så att hela svenska folket har tappat förtroendet för honom?? ALLVARLIGT? NUUU???
Karln som ser ut som den som gav "Vilse i pannkakan" ett namn, stammar när han pratar, är totalt oduglig på att hålla tal på svenska, än mindre göra sig förstådd på engelska och uppträder som om han just rymt från ett äldreboende och är skyldig som fan till att ha släppt ut rumskompisen i flykten.

Näämen nu när det framkommit att han.....ja vad är det egentligen som har framkommit? Lite fester, sprit, unga damer? På det stora hela? En helt vanlig jävla firmafest skulle jag vilja påstå. Nu ska han bort minsann ja ooojaaa, han går inte att lita på nej ICKE! Hur ska vi kunna ha ett sånt monster som representant för Sverige?
Hahaha jag tror jag kissar på mig av skratt! Är vi verkligen så satans dumma i Sverige? Hur fan ser det inte ut i resten av världen då? Alla dessa högdjur som kungen tar i hand dagligen kors och tvärs över världen, vafan tror ni inte att DE gör bakom stängda dörrar? Spelar schack eller i värsta fall, fickpingis?
JO TJENA!

Jag kanske ska sluta här. Ni kanske ska få ha era vackra drömmar ifred. Jag bara smutsar ned och förstör, måste försöka skärpa mig meeeen jag antar att det är stört omöjligt haha!

Har nyss tittat på finalen av Mästarnas mästare. Men H.E.R.R.E.G.U.D vilken människa! Jag antar att jag inte behöver nämna honom vid namn ens ´cause if I have to....så är ni mer bakom flötet än jag! Att göra något fysiskt, det spelar ingen roll om det är stå på händer i femton timmar, vinna ett långdistanslopp, sjunga opera, spela blockflöjt med knäna......det är aldrig vad en människa GÖR som imponerar på mig. Det är vägen DIT som fascinerar! All tid, planering, möda, slit, blod, svett och tårar som ligger bakom....det är grymt imponerande. Lägg därtill ett mentalt sinne som är lika stenhårt och obevekligt som ett betonggolv. Allvarligt, hur fan blir man sån?? Att träna kroppen är en sak, men att träna det mentala så att man kontrollerar det tillfullo, det är för mig helt jävla obegripligt! Önskar jag fick vara luddet i hans navel, dammtussen bakom hans favoritfåtölj, gruset under hans träningssko......If only I could figure him out!

Då skulle jag skriva en bok om mötet och bli jävligt rik. Pengar är inte allt men jag är helt övertygad om att de i alla fall skulle hjälpa till en hel del i vissa fall.

Nu ska jag sörja att jag imorgon får träna ensam IGEN och att jag ska börja jobba. Eller sörja och sörja, det kommer nog bli ganska skönt också på sina sätt. Ibland behövs lite balans.

Hoppas ni haft en underbar helg!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar