lördag 28 maj 2011

Intrycksinlägg

Jag borde lusläsa blocket efter en barnvagn. WHAAAT??? Undrar ni nu haha! Tagga ned, ni vet väl bättre än SÅ! Inte en barnvagn egentligen, mer en vuxenmodell av en sån där sittvagn där barnen är vänd mot föräldrarna för att slippa attackeras av en massa intryck som de ändå inte klarar av att hantera.

Precis så är det för mig. Varje dag, hell varje timme, lägger jag mig där på obduktionsbordet, låter hela världen skära upp min bröstkorg och såga hål i mitt huvud för att lättare kunna plantera en massa intryck som JAG inte klarar av att sortera ut. Ändå kan jag inte låta bli. Jag blir som barnen, tjurig, vill vill viiiiill sitta åt andra hållet och insupa allt jag ser och hör. I mitt fall finns det ju inte någon som direkt kan säga åt mig att "Nä det får du inte, jag vet vad som är bäst för dig så shut the fuck up och gör som jag säger!"

Ibland är det jävligt lätt att vara barn :) Synd att man inte inser det när man är det bara!

Tung öppning på detta inlägg, jösses! Men jag blir alltid så exalterad när min hjärna tänker sådana här tankar. Jag tycker att det är rätt häftigt att hitta bra liknelser, för att göra mig själv begriplig alltså.

Idag har det varit en röjardag. Inte röj som i fest, no no, utan som i städa hela huset, klippa gräsmattan och slänga skräp i form av stendöda blommor som aldrig i helvete nånsin igen kommer visa en bättre sida. Det är alltid ett helvete innan man gör det men efteråt.....Oh my vilken skön känsla!

Igår tränades det som vanligt...dock på egen hand igen då pojken inte verkar ha frisknat till riktigt eller tagit en tidig helg :)
Såg ut som sådant:

400 m löpning
15 st marklyft 55 kg
40 jumping jacks
15 st marklyft 55 kg
400 m löpning

Efter det var jag lite svettig så jag klämde till med ett hoppreps/situps-pass också.

Helgen är snart över och grisveckan stundar. Jag blir snart ledig igen så jag ska fan inte gnälla, Tror att den här sommaren kommer bli full med galet roliga händelser och en hel massa nya intryck så det är bara att spänna fast sig och åka med!

Trevlig lördagskväll på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar