måndag 10 oktober 2011

As you all can see.....

...så har jag inte lyckats med att återställa bloggen till ursprungslook....jag vet inte, man kanske vänjer sig? Eller jag får väl så lov, om jag inte orkar grotta ned mig i hur jag ska göra eller ringa min livlina. Right now we are put on hold :)

Nyss hemkommen från ett besök hos Macke och Xandra, var nyfiken att spana in deras nya lya. Riktigt sweet och smart tänkt av dem att köpa en lägenhet som det bara var att flytta in i. Så tycker jag i alla fall just nu, sen är det klart, det är kul att greja och förändra också.
Fick en mysig kvällspromenad i fullmånens sken. Lyckades självklart inte med att hålla kursen hela vägen utan hamnade ute i pereferin, i en slänt där jag trodde att det fanns trappsteg. Det gjorde det.....INTE! Så jag fick lysa med telefondisplayen en bit, gick ju bra det med. En bra tjej reder sig själv, är det inte så?

Nu är det inte riktigt sant då jag har fått ringa en livlina för Ådis skull. Och min också naturligtvis, jag vill inte riktigt ha honom ståendes här längre och blockera en parkeringsplats. Ska ut imorgon och testa att spraya lite krypspray och se om jag kan få honom att krypa iväg till verkstan. Hur höga är oddsen tror ni? Ska vi göra en omröstning?

För övrigt ska jag ha en kanontisdag!!
Imorgon frukost med min goa goa vän Sara. Astrid, nytillskottet, hänger såklart också med. Efter det är det osäkert om det blir lunch med en kär gammal vän. Annars blir det självklart träning, rygg och biceps med Fredrik. Är skoj att köra ren styrketräning nu, variation är bra! Cardio i form av backträning och promenader har det blivit rätt bra av och det är ju så sjukt skoj!! Gillar när det går fort, effektivt och känns i varje kroppsdel.
Kvällen avslutas med buggkurs. Arbetskamraterna har dragit igång en intensivkurs. Nu fattas det för ovanlighetens skull tjejer så jag tänkte masa mig dit. Hoppas på bra fart och snabba svängar, det här "1-2-3-4, trampa, trampa, trampa" har jag liksom passerat redan innan jag börjar. Kaxig då!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar