lördag 8 oktober 2011

På språng med ett snyggo!

Nyss bestigit Sidsjöbacken!


Som vanligt är Eva skitsnygg och jag ser ut som ett bergstroll :)




Glada över vår prestation!


Kan det bli så mycket bättre?




Idag har jag en helt annan energi än igår. Snacka om att det är en viss skillnad på att sova till två istället för elva! Kan väl säga att jag var ingen stolthet att ha på jobbet inatt. Varje sekund jag var tvungen att vara vaken var en ren plåga, och jag var nog mest irriterande att ha med. Inatt kommer det bli tvärtom, den här duracellkaninen has recharged och kommer stå pall för det mesta!

Poppade alltså upp vid tvåtiden. Första tanken var "no way in hell att jag tänker ge mig ut och springa idag" för benen brände OM MÖJLIGT än mer idag än igår. Men så tänkte jag om. Det kanske rent av blir bättre om jag plågar lite blod igenom dem? Japp så fick det bli! Kände även att jag måste ha lite sysselsättning då jag egentligen hade velat vara någon helt annanstans den här helgen, men då man har ansvar och förpliktelser mot sundsvallsborna fick jag helt enkelt stanna hemma.
Laddade med ett intervallpass tillsammans med sweet Eve. Det var jätteskoj att få dela slagfältet med någon och så mycket mysigare också. Inte sista gången right? :)

Lite mat i magen och en jordgubbsprotte på det så är jag redo att slåss med nattspökena!

Bring it on!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar