tisdag 4 oktober 2011

Nothing fancy

Jag är ledsen att göra er besvikna meeeen bilder från helgen kommer inte komma förrän i slutet på veckan då jag naturligtvis glömde kameran i privattaxin på lördagsnatten! Min 30-årshelg får vänta helt enkelt, men bättre sent än aldrig och bla bla bla. Då kommer även ett tack till alla inblandade, alla fantastiska människor som jag känner och som verkar vilja känna mig :)

Måndagen var en riktig skitdag, just in order med andra ord. Idag var en mycket bättre dag!
Jobbet gick fint och träningen likaså. Fick ha lite private time med Fredrik och det är alltid lika skoj! Körde rygg och biceps, antar att det kommer kännas imorgon när jag ska dra mig upp och ned längs stången håhååjajaa. Gjorde nio chins, vilket jag är riktigt nöjd med då det var länge sen jag verkligen gick in för att köra flera set istället för att baka in det i crossfitpasset.

Har varit ruskigt huslig idag. Lagat mat för flera dagar, diskat disk för flera dagar, tvättat kläder för....ja lite längre hihi och promenerat en sväng till ICA för att handla ägg. Jävligt intressant läsning va? :) Nu är det dags att hämta det sista av tvätten och stoppa i mig kvällens proteindrink. Tror inte att det blir mycket roligare än så idag tyvärr. Har en dålig bloggfeeling idag så jag stänger ned och försöker imorgon igen istället!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar