torsdag 6 oktober 2011

Skön dag

Vilka sköna kommentarer jag fick för gårdagens inlägg! Tusen tack för det, hoppas ni förstår hur glad jag blir över att ni tar er tid att kommentera och tycka till.

Ikväll drar nattskiften igång igen. Kommer jag att vara trött? Ja. Kommer jag att känna mig livegen? Ja. Kommer jag vara sjuhelvetes glad på måndagmorgon när jag har kämpat mig igenom mörkret? Ja. MEN! Jag är även rätt jävla glad att jag har några av världens bästa arbetskamrater med på färden så jag är inte så ledsen trots allt!

Har haft en riktigt skön dag idag. Sov ut, vaknade halv tio. Åt grötfrulle och vandrade sedan ned till stan för att lämna en pärm till Camilla samt äta lucnh med henne. Det blev Taco bar, yummie!
Efter det strosade jag runt lite, hade tänkt handla upp mitt presentkort på Stadium men fröken Velpeeees kunde väl som vanligt inte bestämma sig så jag gick därifrån tomhänt. Lite osanning fanns dock i den meningen för jag hade tänkt handla vinterlöparkläder och de hade inte kommit in än. Så fort de dyker upp är jag där och norpar.

Stövlade vidare till min finfina träningsguru och plockade upp lite proteinpulver till Fredrik. Jäkligt stolt över att jag ibland har ett minne jag med. Hem, bytte om och drog till Helex för att köra ett benpass med Fredrik. Robin hängde på också, skoj! Skoj var det även när jag fick knäcka dem lite i "bulgarian split"......ser ut som nedan.



Vi kan säga såhär: Jag var stark..are! ;) Men jag är stolt över Fredrik som tjurade på, det är det man blir stark av!

Har som vanligt försökt att sova en stund innan jobbet men som vanligt lyckades det inte nu heller. Ska testa att sparka igång Ådi för att göra en dödsåkning och se vilket skick han är i. Wish me good luck! Om ni hör några sirener ute vid halvtio-tiden ikväll, be aware ´cause it might me be!

Sayonara på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar