söndag 30 oktober 2011

Åtta eller sju?

Tror bestämt att min smarta iphone tänkte åt mig och ställde om klockan själv inatt. För jag antar att klockan ÄR åtta nu, inte nio eller sju. Jävligt förvirrande det här med sommar/vintertid. Varför har vi det egentligen? Ser inte vitsen men en ljusare timme hit eller dit då det ändå i slutändan blir mörkt mest hela tiden ändå. Optimisten i mig talar haha!

Är nog mest grinig för att jag inte kan nyttja den där timmen till att sova. Tequila är ingenting min mage behöver. Någonsin! Känner mig inte bakis sådär som jag brukar, inte yr eller så, mår bara illa. Skandal hur lite alkohol jag tål! Två sexor and I'm out! Nä inte riktigt men inte långt därifrån heller tydligen.

Något positivt med spriten är att den verkat ge min halsmandel på käften för den är mycket mindre nu. Är det såpass att jag kanske kan börja träna så smått imorgon tro?? Få se om jag får på mig löpardojorna förstås. Drog ju en spik i hälen sist jag dansade poledance. Japp det fanns EN spik som stack upp längst in vid väggen och naturligtvis skulle dunderklumpen dit med fossingarna! Såg inte så farligt ut först, men i slutet på passet rann blodet längs hälen. Skadeskjuten hjältinna fick vackert hasa sig ut. Har inte kunnat haft skon på mig utan hasat runt med den halvt som halvt på och fått knipa med tårna för att hålla den på plats. På jobbet har de kallat mig pensionär. Jo jag tackar ja!

Nu ska jag se om jag kan sova mer eller om dagen och magen bestämt att jag ska vara vaken.

Ha en riktig myssöndag nu!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar