torsdag 27 oktober 2011

Sträck på dig!

Jag måste säga att alldeles nyss läste jag en grej som faktiskt fick mig att stanna upp och tänka, "Hey there girl, fan vad du är braaaa!!" En tanke som sällan korsar denna skalle så varsågoda att bli förbluffade, för det blev jag med!

Anledningen är att jag läste att 50% av de som startar en träningsrutin lägger ned den efter sex månader. Det har jag aldrig någonsin gjort! Har jag kommit av mig på grund av sjukdom eller semester, så har jag envist bitit ihop och kommit igen. Gång på gång, ständigt och jämt.

För att min kropp behöver det! Jag mår rent fysiskt OCH psykiskt dåligt om jag inte får vara i rörelse. I två veckor har jag haft träningsuppehåll, av ofrivillig sort p.g.a en envis influensa, och jag har aldrig varit så energilös, håglös, och oförmögen att ta tag i saker! Jag svär, utan träning skulle jag vara den lataste människan på jorden. Väntar otåligt på att mina halsmandlar ska anta normala proportioner så jag får gå en svettig rond mot min egen kropp:)

Tills dess sträcker jag på mig, klappar mig på axeln och glädjer mig åt att jag tillhör den procentandelen som tycker att ens kropp är viktigast på jorden. Hmm okej, den kanske delar 1:a-platsen men annat hehe, men den är definitivt viktig!

I JUST WANNA MAKE ME SWEAT!!

1 kommentar: