söndag 9 oktober 2011

High up on the top







Ibland får jag en idé och då är det bara att hålla i och hänga med. Idag var idén att testa en annan backe, Södra berget-backen. Sagt och gjort, glad i hågen och med musiken sprutandes ur mina nya fina in ear-hörlurar som jag fick av Arne i present, traskade jag iväg. Planen var att ta en powerwalk men försöka jogga uppför berget.
Traskade bort till foten av berget, stod och funderade var i helvete själva backen började. Såg den ingenstans så jag tänkte att äh om hotellet är där så måste backen sluta nedanför, jävligt logiskt tänkt av mig va?! Halleluja för det! Så jag vek av vänster rakt in i skogen, eller ja jag följde ju i alla fall en väg, sååå drastisk att jag kör offroad tänker jag inte våga mig på!

Jag gick och gick.Började nästan skratta för hur i helvete kan man gå vilse upp till Södra berget??! Nu gjorde jag som tur var inte det, inte för att nån skulle bli förvånad dock, utan hittade backens fot. Började jogga uppför och herregud...OH MY GOD!!....säger jag bara. Om Sidsjöbacken är jobbig är den här ungefär den nasty, bitchy motherfucker evil bigbrother som bara är ute efter att plåga!

Men upp kom jag till slut! Och ned också för den delen. Svängde ihop en riktig gourmetmiddag i form av tonfisk, vitlök, lök, majs, chanmpinjoner, soja, ris och creme fraiche.....Kanske låter som hundskit men icke! Det var faktiskt mumsfillibabba och satt som ett plåster på ett skrubbsår.

Sista natten hägrar, fan vad glad jag är för det!!
Over and out, ha en mysig söndagskväll och tänk på att imorgon när NI åker till jobbet så åker JAG hem och ZZZZZZZOVER!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar