måndag 31 oktober 2011

Två veckor tre dagar!

Så länge sen var det min kropp fick röra på sig. Vi kan kalla det en välförtjänt vila men jag föredrar när jag bestämmer det själv! Känns som en halv evighet både i tid och med tanke på vad jag presterade idag på min testrunda. Man tränar regelbundet och hur blir man belönad så fort man gör ett uppehåll? Med totalt förfall! Träning ÄR en färskvara sure thing!

Bloggar från mobilen så jag är inte säker hur bilderna hamnar med det ni ser är det jag såg på min turisttur:)
Ett utegym, hur glad tror ni tösen är att se DET?? Herregud jag var som ett barn på julafton, var ska jag börja öppna liksom? ÖVERALLT SÅKLART!!

Igår provade jag att köra lite chins. Efter sju stycken var jag helt slut och yr så jag lyssnade på kroppen och körde ett otroligt lugnt pass idag. Blev på detta vid:

Promenad och jogging 15 min
3x5 chins
3x15 axelpress
3x10 benböj
Avslutade med lätt jogging tillbaka

Det är hur skönt som helst att släppa alla måsten. Jag slutade nog med det i samband med att jag började variera mina träningspass. Annars är jag en riktig slav under prestationen. Alltid springa snabbare, längre, alltid jaga jaga. Då blir det inte roligt till slut, man glömmer att lyssna in och känna hur underbart det är att ha en kropp som är stark och frisk och som kan röra sig. Istället ägnar man sig åt att tokstirra på en tid och blir missnöjd så fort man inte klarat det uppsatta, och ibland orimliga, målet.

Nej träning ska vara lustfyllt! Så till alla er som tänker som jag gjorde, och ja ibland fortfarande gör fast jag försöker träna bort det, strunta i alla måsten! Vad gör det ifall det tog en minut extra eller fler, ni har ju ändå gjort det så var stolta över det! Ofta struntar man i ett pass eftersom man "känner på sig" att man inte kommer prestera bättre än förra gången. So what!? Det är bättre att göra nåt än ingenting! Ni kanske till och med blir överraskade, det kanske går bättre än förväntat och då kan ni vara glada över det!

Så gör en höststädning i era hjärnor och stig ut med nya fräscha tankar!

Puss på er alla, nu ska jag äta lunch med finaste gotlandstösen Jennie!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar