torsdag 23 december 2010

23:e december

......och jag har ingen som helst julkänsla. How come? Det är inte lack of snow, ingen brist på kyla och kristallklara nätter, julgodiset är kirrat, inga skönheter dock men ändå, glögg har jag druckit, paket har slagits in, julkort har mottagits, julrim har jag sprutat ut, lussebullar har jag bakat........WHAT´S MISSING??

Kan det ha att göra med att jag ska jobba eftermiddag både idag och imorgon? Jag får varken fira någon uppesittarkväll eller julaftonskväll. Inte för att jag tycker så värst synd om mig då jag ska vara med om århundradets avslutsfest på lördag som kommer få mitt flin att räcka en bra bit in på nästa år. DET är något jag kommer se fram emot!

Sen kommer jag att sakna nära och kära på julafton. Vi kommer inte kunna åka och umgås någonting med resten av släkten och jag som är världens största barn när det kommer till jul, har lite svårt att acceptera det. Jag älskar när alla get together bara för att umgås, äta gott, surra, skratta och dricka en och annan snaps. Jag älskar att inte behöva ringa eller ens resa mig upp, jag kan SE några av de människor jag älskar mest, må bra.

Men som sagt, detta kommer jag ta igen på lördag. Jag vet, man ska inte ha så höga förväntningar men ärligt talat, hur ska vi kunna misslyckas?? Jag har min Puff på höger flank och då händer det alltid grejer, for better for worse :)
Var inte oroliga, ni kommer vara med på ett eller annat sätt! I won´t forget ya!

Julgranen saknas faktiskt! Den kommer nog att komma på besök ikväll, till Izzys stora förtjusning och vår största skräck. Förra året tuggade hon sig igenom julgransbelysningen samt lyckades strippa granhelvetet på både kulor och barr. Ska bli spännande att luta sig tillbaka i soffan, knäcka en nöt och se vad hon tänker hitta på i år. Hon är påhittig det lilla livet :)

Ett riktigt tråkigt inlägg idag känner jag. Kommer kompensera upp det till helgen I promise!
Idag har jag hunnit med ännu ett julrim, ett julbrev till en fin människa, gjort lite julgodis och städat lite sporadiskt. Träning väntar och sen jobb jobb jobb. Suck a duck vad kallt det är ute!

Puss och kram från en jul-gam!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar