söndag 5 december 2010

Just a smalltown girl

Är just hemkommen från en riktigt skön överraskningshelg i Stockholm. Bilder och mer om detta kommer lite senare men just nu känner jag bara för att slänga fram lite funderingar. Jag får ju rätt många sådana när jag gör saker där jag inte behöver tänka utan bara vara, t ex när jag åker buss, promenerar etc. Då kommer det fram en massa livsavgörande beslut kan ni tro!

J.A.G  Ä.R  I.N.G.E.N  S.T.A.D.S.B.O!
Jag får ångest när jag inte kan se ett hederligt gammalt barrträd, när inga hus är gjorda av trä, när snön är brun och man inte får stå som man vill i rulltrappan. Känner mig instängd när jag inte kan se himlen från öst till väst och jag känner hur jag föråldras för varje sekund när snoret jag snyter ut är svart av avgaser.

Jag vet inte vilken I-phone som är bäst eller vilken tune som tunar mest. Hade aldrig hört talas om en Kitchen Aid förrän häromdagen och jag hade ingen aning om att ljuset faller sig bättre i en ljuslykta av kristall än vanligt sketet glas although man kanske kan ANA det.

Jag har ingen aning om vårens färg blir corall eller om det fortfarande kommer vara inne med korta shorts. Jag kan inte svara på om färgskalan i rummen år 2011 ska vara metallic eller pastell eller om det ska vara en soffan med eller utan divan.

Jag vet inte om årets resmål kommer vara Madagaskar eller Venezuela, fan jag vet inte ens var i världen de LIGGER nånstans!

Plura hade världens skönaste kommentar i "Så mycket bättre" häromkvällen. Han sa att han var dålig på att föra socialt intelligenta konversationer och att det var något som han hade tyckt varit en dålig egenskap. Fram tills han fyllde 50 ungefär. Då kom han till insikt att "Vafan det här är ju JAG! Jag TÄNKER INTE."
SÅ JÄVLA SKÖNT!!
Nu tänker ju jag en hel massa saker men kanske inte på socialt intelligenta grejer. Eller säger man societetsgrejer? Måste googla på det men just nu är jag nöjd med det.

Jag är glad så länge bilen startar på morgonen och att värmesystemet fungerar bra här hemma. Jag vet hur man tänder en eld när man är ute i skog och mark, jag kan ta av en fisk med mina egna bara händer om jag får en. Jag kan få ut mina tankar och känslor i form av text och musik vilket är en jäkla bra egenterapi. Jag kan tänka logiskt när det krävs, för övrigt är det ett enda stort virrvarr haha, och jag tycker att höjden av lycka är att sitta på en bergstopp eller vid en sjö, lyssna på naturen och se solen gå upp. DET är inget man får i en storstad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar