fredag 10 december 2010

Dubbelmoral och USA-hor

Alltså jag fattar inte en sak. Det är jävligt okej att köpa "Hits for kidz" som innehåller låtar som går "I wanna boom bang bang with you body yo.........let me rock you like a rodeo"......bla bla bla MEN det är helt åt helvete att köpa ett lego som heter "Bankrånet" och liknande.

WHAT DA FUCK??
Själv var jag jävligt intresserad av låttexter när jag var liten. Jag frågade alltid om vad de sjöng om när det var engelska låtar. Skulle vilja se den förälder förklara vad Bumpy Ride handlar om.

"Jo min som/dotter, det handlar om en kille som är så jävla dyngkåt på en tjej och här förklarar han HUR, PÅ VILKET SÄTT och NÄR han ska sätta på henne."

Nä. Skulle inte tro det!
Därför tycker jag att alla föräldrar som köper DEN skivan men har smärre utlägg om det där förbannade legot (som för övrigt INTE är något jag HELLER rekommenderar) borde själva krypa ihop under granen och tugga barr resten av julen!

Det är final i Idol just nu. Varför i hela glödheta helvete måste de TOTALFÖRSTÖRA sista delen av programmet genom att smeta dit en riktig USA-horande smörballad som luktar gammalt Jenka ihopkletat med  Knutbys församling....på den tiden den var dåraktig och så jävla FEL?!
Det är väl lika bra att vi åker över till väst och drar över Bush och Obama right away?! Det är tamejfan så att man kan SPY!

Nej jag ska inte hetsa upp mig, tror det är bäst så.....as if I haven´t already!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar