söndag 12 december 2010

Mina fina fina vänner

I fredags såg det rätt dystert ut på min umgängessida. Jag hade INGET inplanerat, en frusen torsk i kylen och ostkrokar som jag ändå inte egentligen ska äta i skafferiet. Sådana dagar kan det bara gå uppåt va?
Which it did!! Gånger miljarder!

Först bjöd bror och The upp mig på tacos och fredagsmys. Fem mil för en sådan sak är NADA, de är de bästa jag vet så jag nappade gladeligen på det erbjudandet!

Lördagen var lite sisådär svårbestämd och luddig. Plötsligt behövdes jag som tapetrullshållare hos bästaste grannarna. OF COURSE I´m coming!! Så dagen gick med mycket surr, trevligt sällskap och liiiite nytta från min sida.
Medans jag var kvar hos dem fick jag ett sms från Janne. Han tänkte komma och HÄMTA MIG så att jag och Anna-Carin fick ta oss ett glas vin till MATEN som jag också skulle bli bjuden på!! Men what´s not to like?!!
Så jag blev upphämtad, matad, fylld och nöjd även denna kväll :)

ÄLSKAR verkligen spontanitet! Sedan vi flyttade hit är det väldigt få människor som gör spontanbesök. Lite ironiskt när vi flyttade från lägenheten och tänkte att i det HÄR köket ska minsann folk få plats. Ja det är klart att de får plats när det bara är jag, Arne och Izzy!
Jag tycker bäst om när saker och ting sker spontant. Det här med planering har jag väldigt svårt för. Ska man PLANERA en middag med några så kommer samtidigt kraven på att det ska vara lite "extra". Detta krav kommer ju naturligtvis från mig själv och inte mina GÄSTER!

Så jag är så oerhört glad över vilka fina underbara människor jag har runt omkring mig. Det är en oerhörd lyx att aldrig behöva känna sig ensam, utan att det finns människor där ute som kan skratta med (och åt haha) en.
Tack alla ni söta varelser! I love you!
Så nu tänder jag min adventsljusstake, hur delar av den ser ut ser ni på denna bild, och inväntar ännu en underbar människa som ska förgylla min söndagkväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar