måndag 27 december 2010

Juldagen och lite FÄÄÄÄST!


Sådär ja. Äntligen efter många miljoner försök har jag ÄNTLIGEN fått dit bilderna!
Här ser ni världens lyckligaste Piff omgiven av fine stuff-people :) Hade en vansinnigt rolig afton med en massa hyss. Bland annat så måste vi ha rockat sönder musik/dator-rummet för pianot stod på sniskan, gitarren var slängd i ett hörn, skivorna hade flytt från sina bon och lampan i fönstret stod tillknycklad och rädd i ett hörn.

Roligast som alltid är ju förfesten. Vi spontanspelade in en riktig dunderhit som kommer släppas lagom till "Best of Xmas 2077".
Själv lyckades jag med att prata skavsår i öronen på Puffs fina vän så jag är rädd för att han aldrig vågar ringa henne igen såvida han inte är garanterad att jag sitter i en heeeeelt annan del av världen. Tydligen hade jag spelat en låt som gick ungefär: "Jag är psykopaten, det är jag som står för maten." Och då hade Therese talat OM för honom att jag minsann var JÄTTEDUKTIG på att skriva låtar och texter. Men tjena!

På aveny fick jag vara med om en riktig nostalgistund. Månssons Allstar spelade vilket innebar att jag naturligtvis skulle stå LÄNGST FRAM och rocka. Tomas lirar gitarr med dem och för att göra en lång historia kort så har jag väl haft den platsen i 15 år snart när han är med. Längst fram yeeeah that´s me! :)

Träffade även på lite andra underbara människor som jag inte har sett på länge. Kvällen var som vanligt alldeles för kort men minnesvärd. Det jag inte minns har jag fått berättat för mig så jag känner mig lugn och trygg hihi.

Well well enjoy the pics! Nu blir det mer snöskottning!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar