måndag 19 januari 2009

Gömda...upplys mig tack!

Har just tittat på Nyhetsmorgon,Lisa Marklund har ääääntligen uttalat sig om den ooooooerhörda tragediiiiin att "Gömda" inte är helt igenom sann.Sen får man se den där jornalisttanten som skrivit den SANNA versionen om Mia......jag tror jag måste ha hjälp med bakgrundshistorien till denna tvist. Lisa Marklund har alltså skrivit en roman baserad på en sann historia (fast det framgick ju dock inte från början utan alla har ju trott att den var helt sann eftersom det är ju faktiskt det som står på framsidan av boken),detta med hjälp av den här Maria Larsson som är huvudperson i boken,am I right so far? Sen har den här journalisten kommit på att detta inte stämmer riktigt,grottat ned sig med storstövlarna i Mias liv och leverne och beslutat sig för att Marklunds version är totalt virden och sned. Ett liiitet men obetydligt kommatecken är ju förstås att hon aldrig pratat med den här Mia....ever! Luktar lite publicitetscraving här eller? Om någon kan upplysa mig angående detta go ahead för jag tror att antingen saknar jag en viktig byggsten i historien eller så är hela svenska folket galna som går så igång på detta!

Nog om detta. Helgen har varit smått tung då jag har jobbat 12-timmars både lördag och söndag. Ingen större tid till umgänge och eftertanke direkt så jag känner mig rätt tom på idèer idag.Kaklet är på gång,första raden är lagd,Riippa har fått kaffe och drar nu igång med andra lagret.Själv eldar jag och ska snart åka och träna,glamouröst liv man lever.Tjo på er!

1 kommentar:

  1. Så glammigt med träning! Ha ha! Men ta ett glas vin o vila en stund vetja=) hihi! Sån e jag! He he.. har ju inte så mkt tid för träning jag.. brukar dock lyfta vikke ofta så min armar kommer se ut som mange samuelssons snart;) O sen häcklöpning över alla leksaker på golvet.. Kan man kalla glamoröst! =) ha ha ha! Störtskönt! Saknar dig iaf.. får nog träffas snart o surra över ett glas med nå vätska i;) Pössar!!

    SvaraRadera