fredag 23 januari 2009

Haaallelujah moment!

Det har skett ett mirakel! Efter år av...nej men dagar och nästan veckor då....utan hemlighus,har jag idag skådat en ända i förskräckelsen höhöhö. Humorn är hög idag:) Kom hem efter jobbet och höll på att fälla en tår....för DÄR VAR DEN.....så underbart vit och vacker....VÅR NYA TOALETTSTOL!!!!! Det var ett hiiiiigh hallelujah moment....inte för att jag har kunnat testa den än för rörmokaren ville inte att vi sulade fast den i golvet riktigt än men det GÅR ju att använda den ändå,har ju lärt mig att inte vara så kräsen. Tänkte ta ett kort och lägga ut men hade inget batteri i kameran så det får vänta. Min blogg måste krävas fem koppar kaffe eller en spruta amfetamin för att ta sig igenom,andra lägger ut en massa roliga bilder men jag bara mal på om allt skit jag tänker på haha! Men så får det bli! Bilder kommer när jag vill. BASTA!

Har varit en riktigt bra dag överlag idag. På jobbet har jag sprungit runt och känt mig som en mini-McGyver,fixat och trixat med en massa saker,startat en panna och lite smått och gott. Ingen mening att jag förklarar vidare för då kommer alla bara tycka att den där Blondinbellas politikerkarriär är nog inte så tokig att läsa om i brist på annat.Trivs när det flyter på och jag har saker att göra easy as that.

Göran, Arnes pappa, var här en sväng idag. Känns alltid som han åkt redan innan han kommit, vill att han ska stanna läääääängre för han är så gooo!! Fick testköra hans nya vrålåk, en Mitsubishu nånting nånting....svart och stor var den. Kände mig som värsta YO HO NIGGA YO när vi drog fram längs vägarna, lite häftig var jag iaf! Kanske är sant som de säger,det där om små killar med penisförlängare kanske funkar för små tjejer med.....inte för att jag vill ha nån vaginaförlängare, vore ju skitskumt och bra dumt, men jag KÄNDE mig viktig och respektabel. Kanske ska låna Amirs bil vid närmare eftertanke, då måste jag bli lika stor som.....typ Shrek!

Fanns INGENTING att se på TV igår heller! Jävla handboll! Felåt käre bror och The för den kommentaren!!!....och jag tror jag är förlåten :) Men allvarligt talat, varför måste jag som är musikintresserad LÄSA på Aftonbladet om Rockbjörnen?? Kan de inte starta en sån kanal där de visar ALLA sorts musikgalor och diverse? Är det för mycket begärt?
Iofs så var det ju Made in Sweden kvällen innan så jag kan förstå de vänliga tv-själarna som bestämmer att det kanske inte är bra för mitt hjärta att se nåt likvärdigt VARJE kväll. ÄNTLIGEN kanske jag kan få gå på en gatufest där de spelar RIKTIG musik.....ja okej det där är en definitionsfråga men jag anser iaf att det börjar likna nåt när Kim drog igång den där "Three floors down".......lill-Bryan wiiiiha!!! Tycker man inte ens om musik föreslår jag att ni tittar ändå för Anders Bagge är fanimej det mysigaste och ödmjukaste Sverige levererat sen Arne Waise!!

Nu ska jag se på Let´s dance, det enda alternativa tv-programmet ikväll för oss som bara har den marksända varianten.....puh!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar