onsdag 14 oktober 2009

44 timmar i Stockholm...

HERREGUD vad jag har rest hit och dit som en tetting den sista tiden, känner mig som världens jetsetare! Men nu får det banne mig vara slut på den varan, känner mig sliten och ur form efter sena nätter och lite sömn. Bloggen har blivit lidande, har inte haft tid att ens titta in här. Det ska det också bli ändring på!

I alla fall, vad har jag då gjort i Stochkholm?
Jo, jag och tre killar från mitt jobb åkte ned för att gå en kurs i eldningsteknik. Låter ju himla spännande för er utomstående men faktum är att kursföreläsaren var GRYM, innehållet var GRYMT och maten ojoj den var FABULÖS! Det var bara att ge upp mitt kolhydratjagande, cave in och mula i mig av fina luncher med vita dukar och servitörer, kakbuffé med trehundrafemtioelva sorters bakverk och kvällar med god mat och vin....suck! (Återkommer om min plan angående detta.)
Hotellet var supernice, det första jag gjorde efter att ha tagit en snabb dusch innan middagen var att svepa in mig i en MEGASTOR morgonrock och lägga mig på sängen. Vardagslyx big time! Kvällen fortsatte på Golden Hits. Har aldrig varit där men man har ju hört talas om det så jag tyckte att vi skulle chansa. Det första som händer är att vi blir stoppade i dörren. Great, tänker jag, nu åker vi ut innan vi ens har fått insupa ett uns av luften där inne.
"Är ni här med filmen?" frågar en vakt.
"Näää" säger jag och är beredd på att vända.
"Det är okej, det är bara att gå in och hålla till vänster. De kommer öppna resten för allmänheten sedan."
Öh...okej...tänker vi, fattar inte riktigt vad han syftar på men skit samma WE´RE IN and we´re gonna PARTY!!!!! Sen ser jag att det är tydligen här de har premiärfesten för "Bröllopsfotografen". Ser även sen att placet myllrar av en hel del igenkännande faces. Inte kompisar från förr eller grannen utan såna celebra slag som Hasse Aro, Nanne Grönvalll, Rikard Herrey, Jesper Blomqvist, Kicken, Johannes Brost och.....till MIN stora förtjusning.....KJELL BERGKVIST!!!! Det var säkert fler där men mr Kjell räcker gott och väl för mig, tycker att han är ASGRYM i allt han gör och ja, han är förbannat välbehållen för sin ålder! Stod och funderade ett tag om jag verkligen skulle våga mig fram men vafan säger man? "Hej den där filmen Bröllopsfotografen sög fett men du är like sugar on a craving day i allt du gör." Va? Nä jag är tveksam .

Nu skulle jag kunna sitta här och försöka få er att tro att "nä det här med kändisar är väl inte så märkvärdigt, jag reagerade inte aaaaaalls på att de poppade upp vartän jag vände mig." Det gjorde jag visst och jag tycker att det är skitkul att jag kan säga att för er som tror att Kjellan är retuscherad i televisionen......NI HAR FEL! Till exempel. Däremot är jag inte imponerad över fenomenet kändisar i allmänhet. Jag blev inte alldeles till mig i trasorna för att Kicken stod bredvid mig i baren eller att jag på riktigt såg Nanne sprätta runt med småbenen på dansgolvet. Jag är däremot imponerad över vissa skills, det vissa människor bestitter för att ta sig någonstans. Tålamod, tid, kraft, ork, engagemang.....DET imponerar på mig! Så för att runda av detta lilla utlägg så avslutar jag med att säga att jag gärna hade startat en konversation med till exempel Kjell (ja det var ett jävla tjat om honom I know men det är min blogg så haha) just av den anledning att det han GÖR imponerar på mig.

Jag var lika imponerad över vissa som drog av en karaokesång där. Man kan säga såhär, det var inga duvungar direkt och vissa sjöng bättre än sånt vi ser på TV. Kommer speciellt ihåg en snubbe, Mikael Gran har jag för mig att han heter. Alla sjöng bra men han gjorde en show med glimten i ögat, jag satt bara och skrattade hela tiden. Han och en annan kille sjöng "Don´t let the sun go down on me" och DAMN va bra de va!! Så om någon som känner honom läser detta, hälsa att jag vill boka in honom till min 30-årsfest :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar