måndag 26 oktober 2009

Äntligen är det måndag igen

Undra hur mycket mer självmordsstatistiken ökar under en helg som denna? Jag menar, vädret är ju under all kritik! Det är ju ett under att man faktiskt kliver upp över huvudtaget! Måste vara jordens dragningskraft som funkar på omvänt vis, den klarar inte av mer nedtungande nyheter av att vi lutar oss mot den utan har fullt upp med att stå pall för vädret. Den behöver att vi är självständiga och står på egen hand i motvind, for better or worse. TUR att jag har jobbat hela helgen och faktiskt sovit bort en del av hemskheterna. Undra hur Londonborna egentligen känner sig? Är det verkligen sådär dimmigt, grått och nedstämt där ofta eller är det bara en skröna? Måste ju vara tungt att motivera sig till att göra något mer än att bara andas. På ett ungefär. Eller är jag bara sjukt naiv nu?
Har i alla fall varit osannolikt trött hela helgen trots att jag ända har sovit ganska bra för att vara jag. Var ju lite småmysigt i lördagsnatt när klockan sakta tickade framåt mot tresnåret och så POFF blev den TVÅ igen! Drygt eller vad?! Sen hade vi ju inte ställt om väckarklockan så när jag vaknade på söndag och kände mig sjukt trött och tittade på klockan i tron om att den var 12.30 så var den ju egentligen 11.30 vilket innebar att jag bara hade sovit tre och en halv timme. Snyggt värre!

Har i alla fall googlat om mina kära bävrar. It turns out att de är rätt så sluga de små liven. När de ger sig på ett sånt där megaträd så går de loss på det lite lagom mycket och räknar sen iskallt med att det kommer blåsa ned på egen hand i en storm. Då kan de lätt trippa fram och plocka det de vill ha, oftast mindre grenar och sånt. Sen dämmer de även upp för att de vill ha insynsskydd till hyddan. Smarta rackare! Så nu vet ni mysteriet med my beaver!

Jag tror att jag måste ge upp Idol snart. SÅG NI I FREDAGS?? Jag börjar tro att jag är sinnessjuk. Eller att Anders Bagge inte alls är en riktig mysig snubbe utan snarare en ondskefull grinch som egentligen vill musikvärlden ont. Nu var det ju inte bara HAN, ALLA hade ju tagit tåget till "snett-så-in-åt-helvete-stan" för det blev ju bara värre och värre ju längre kvällen gick. Nämen den där Erika är värdelös men Rabies han är fan kanoon han! VA?! Och vi våra dumma spån röstar ju vidare honom gång på gång så jag vet inte, det måste bara vara jag. Och Arne. Och bror. Och Therése. DAA!

Orkade inte laga mat idag så nu väntar jag på min älskling och en kycklingsallad med fetaost och vitlökssås från Pizza City. Kan jag starkt rekommendera för deras sallader är vaaaninnischt goda! Arne äter pizza. Och chips och choklad och allt som är gott i denna värld. Och BLIR INTE TJOCKARE FÖR DET! Världen är bra underlig men man får vara glad ändå. Och jag är ju självklart glad att han är en grym hunk utan att ens behöva jobba för det :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar