onsdag 28 oktober 2009

Ett nedbitet råtthål...

...eller en schweizerost...så kan man börja likna vårt hem just nu. Det verkar som att det är rätt solklart och fast bestämt att vi SKA renovera om kök/matrum/hall i början på nästa år. Arne har nämligen börjat gå loss med skruvmejseln i olika delar av väggarna för att "kolla hur det ser ut". Varje dag ett nytt hål. Jag säger "vafan kan du inte låta BLI tills det är dags?" Det ser ju än jävligare ut nu, som om det varit jättemöss här och bara gnagt sig igenom. Men nähääe ni ska inte tro att that´s the way to go inte! Förhoppningsvis så kanske vi ska ge oss på att riva en vägg i helgen så slipper jag åtminstone se DE hålen. Håll tummen för att inte taket kommer rasa ned över oss eller att någon annan mindre oförutsedd lysande happening kommer ske.

Idag ska det komma hit några snubbar och byta vattenmätare. Jag undrar vad de kommer tänka när de ser misären haha! Känns inte som att jag behöver förklara mig heller i och för sig.

Tog min första morgonpromenad på länge idag. Jag har varit grymt lat på den fronten måste jag erkänna. Däremot har jag varit dukig att köra mina intervallpass i backe, det ska tydligen ta mer på förbränningen samt att det inte tar lika lång tid som att gå en mil. Så lat som jag är som person väljer jag naturligtvis den lättaste vägen :) Frågan är bara om det stämmer men det får tiden utvisa. Segt som tusan var det i alla fall att gå. Träningsvärken i svanken och ryggen sitter fortfarande i och rytmen ville inte riktigt infinna sig. Fick dock vandra genom ett höstparadis stundtals med enorma bäddar av gula fluffiga löv. Aaaah love it!

Kom inga 40 KUBIK ved igår heller. Jag vet inte, nån kanske har snott den? Bara lastade på och drog. Inga konstigheter. Får väl se men jag HOPPAS den dyker upp innan helgen. Inte för att jag inte kan komma på minst trehundra andra saker som skulle vara roligare att göra men vi måste ju värma oss i vinter. Den vuxna tanken kan jag i alla fall formulera ihop.

Idag väntas träning, jobb och sen tänker jag sneaka iväg lite tidigare från jobbet för ikväll TADAAAAA ska jag och Arne se "THIS IS IT" på bio. Är hemskt nyfiken på hur filmen kommer visas, ja på duken såklart men jag menar innehållet i filmen och hur den kommer vinklas. Anyway, have a nice day folks!

1 kommentar:

  1. Du som värmer din kropp...med min ved, jag undrar vem du är.
    Men jag hoppas att din bottenlösa själ tinar upp, så du kan se, att du värmer dig med min ved.
    :D

    /Gips

    SvaraRadera